ATP
Εγκατέλειψε ο Musetti, στους "8" ο Zverev (vid)

 
Εγκατέλειψε ο Musetti, στους "8" ο Zverev (vid)
© Mutua Madrid Open
tn team Πέμπτη, 05 Μαϊος 2022 - 18:11

Μια ξεκούραστη πρόκριση για τα προημιτελικά της Μαδρίτης πήρε ο υπερασπιστής του τίτλου, Alexander Zverev, ο οποίος ξεπέρασε το εμπόδιο του Lorenzo Musetti μετά από 39 λεπτά αγώνα και εγκατάλειψη του Ιταλού.

Κάτι λιγότερο από 40 λεπτά χρειάστηκε να μείνει στο γήπεδο ο Alexander Zverev, ο οποίος κέρδισε σε μισή ώρα μόλις το 1ο σετ με 6-3, ενώ είχε προβάδισμα με 1-0 και στο 2ο σετ, όταν ο Musetti σήκωσε λευκή πετσέτα και εγκατέλειψε τον αγώνα.

O 20χρονος Ιταλός ένιωθε ενοχλήσεις από το 1ο σετ, κάλεσε τον φυσιοθεραπευτή ανάμεσα σε 1ο και 2ο σετ και τελικά αποφάσισε να εγκαταλείψει, καθώς την ερχόμενη εβδομάδα έχει και το τουρνουά της πατρίδας του, το Masters στη Ρώμη, επομένως δεν ήθελε να ρισκάρει και να δημιουργήσει κάποιο μεγαλύτερο πρόβλημα.

Έκανε ένα πολύ καλό τουρνουά στη Μαδρίτη, ξεκινώντας από τα προκριματικά, για να φτάσει μέχρι τη φάση των "16" με 4 νίκες στο ενεργητικό του.

O Zverev, ο οποίος υπερασπίζεται τον τίτλο που κέρδισε πέρσι στο Caja Magica, θα περιμένει τον αγώνα του Felix Auger-Aliassime με τον Jannik Sinner, για να μάθει ποιον θα αντιμετωπίσει αύριο στα προημιτελικά.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots