ATP
Zverev: "Έχουμε καλή σχέση με τον Στέφανο - ήταν καλύτερος σήμερα"

 
Alexander Zverev
Alexander Zverev © Peter Staples/ATP Tour
tn team Σάββατο, 14 Μαϊος 2022 - 20:07

Ο Alexander Zverev παραδέχτηκε πως ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν καλύτερος από εκείνον σήμερα και πήρε άξια τη νίκη, ενώ μίλησε και για τη σχέση τους, λέγοντας πως του ευχήθηκε καλή επιτυχία για τον τελικό αύριο.

"Από τότε που μου έκανε break στο 2ο σετ ξεκίνησε να παίζει πολύ καλύτερα και το επίπεδό μου έπεσε λίγο. Επέστρεφα χειρότερα στα δυο τελευταία σετ σε σχέση με το πρώτο. Επίσης ένιωσα λίγο κουρασμένος. Έπαιξα στον τελικό στη Μαδρίτη και είχα δυο μεγάλους αγώνες εδώ. Δεν είμαι μηχανή, είμαι άνθρωπος και αυτό είναι φυσιολογικό να συμβαίνει. Έπαιξε καλά στο τέλος και του άξιζε η νίκη. Έπαιζε καλύτερα στο 2ο και στο 3ο σετ", είπε ο Zverev στη συνέντευξη Τύπου, μετά την ήττα του με 4-6, 6-3, 6-3 από τον Τσιτσιπά στα ημιτελικά της Ρώμης.

Ο Zverev ρωτήθηκε και για τη σχέση του με τον Στέφανο, λέγοντας πως δεν έχει κανένα πρόβλημα μαζί του και πως άδικα προσπαθούν τα media να δημιουργήσουν ίντριγκα ανάμεσά τους.

"Προσπαθείτε να βγάλετε ίντριγκα, αλλά δε θα την έχετε από μένα. Η σχέση μας είναι πολύ καλή από τότε που παίξαμε μαζί στο Laver Cup πριν 2-3 χρόνια. Δεν έχω πρόβλημα μαζί του. Του έδωσα συγχαρητήρια σήμερα και του ευχήθηκα καλή τύχη για τον τελικό. Είμαστε όμως αντίπαλοι και όταν είμαστε στο court προσπαθούμε και οι δυο να κερδίσουμε. Δεν έχω κανένα θέμα μαζί του."

Τέλος, ο Zverev σχολίασε την πρόσφατη δήλωση του Τσιτσιπά ότι μοιάζουν αρκετά οι δυο τους αγωνιστικά, εκφράζοντας μια διαφορετική άποψη.

"Έχουμε εντελώς διαφορετικά στυλ. Βάζει περισσότερο spin στα χτυπήματά του, κάνει backhand με το ένα χέρι και χρησιμοποιεί περισσότερο το slice. Εγώ είμαι περισσότερο hard-hitter. Εκείνος έχει μεγαλύτερη ποικιλία. Για να είμαι ειλικρινής, δεν νομλίζω πως το παιχνίδι μας έχει πολλά κοινά."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots