ATP
Wild card για τη Στουτγκάρδη ο Τσιτσιπάς

 
Wild card για τη Στουτγκάρδη ο Τσιτσιπάς
tn team Παρασκευή, 03 Ιουνίου 2022 - 22:11

Μετά τον σχετικά πρόωρο αποκλεισμό του από το Roland Garros, o Στέφανος Τσιτσιπάς δέχτηκε τη wild card από το τουρνουά της Στουτγκάρδης και θα ξεκινήσει από την επόμενη εβδομάδα τις υποχρεώσεις του για τη σεζόν του γρασιδιού.

Πολύ νωρίς θα μπει στην grass-court season φέτος ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που μετά από τον αποκλεισμό του από τον 4ο γύρο του Roland Garros, δείχνει αποφασισμένος για μια καλή προετοιμασία στο γρασίδι ενόψει του Wimbledon.

Ο 23χρονος Έλληνας πρωταθλητής, Νο.4 στην παγκόσμια κατάταξη, δέχτηκε τη wild card που του έδωσαν οι διοργανωτές του Boss Open κι έτσι θα αγωνιστεί στο τουρνουά της Στουτγκάρδης την ερχόμενη εβδομάδα (6-12 Ιουνίου).

Πρόκειται για ένα τουρνουά της σειράς ΑΤΡ 250, που δεν θα προσφέρει πολλούς βαθμούς στον Στέφανο, θα τον βοηθήσει όμως να προετοιμαστεί από νωρίς για το γρασίδι. Θυμίζουμε πως πέρσι είχε επιλέξει μετά την πορεία του μέχρι τον τελικό του Roland Garros να κάνει ένα μικρό διάλειμμα, δεν πήγε σε κανένα τουρνουά προετοιμασίας πριν από το Wimbledon και αποκλείστηκε από τον 1ο γύρο στο βρετανικό major.

Φέτος θα παίξει σε 2 τουρνουά πριν από το Wimbledon, αφού μετά την Στουτγκάρδη έχει δηλώσει συμμετοχή και στο 500άρι του Χάλε (13-19 Ιουνίου). Μετά απ' αυτές τις 2 εβδομάδες θα υπάρξει μια εβδομάδα κενό για τον Στέφανο, με το Wimbledon να ξεκινάει στις 27 Ιουνίου.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots