ATP
Η κλήρωση του Τσιτσιπά στην Στουτγκάρδη

 
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς © BOSS OPEN / Paul Zimmer
tn team Σάββατο, 04 Ιουνίου 2022 - 17:00

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αγωνιστεί στο 250άρι της Στουτγκάρδης την ερχόμενη εβδομάδα, ενώ θα παίξει και στο διπλό με τον αδερφό του Πέτρο. Δείτε αναλυτικά την κλήρωση.

Ο Τσιτσιπάς, που αποδέχτηκε τη wild card των διοργανωτών μετά τον αποκλεισμό του από το Roland Garros και πρόσθεσε έκτακτως την Στουτγκάρδη στα τουρνουά που θα παίξει αυτή τη χρονιά, θα είναι στο Νο.1 του ταμπλό στα μονά και έχει bye για τον 2ο γύρο. Εκεί θα αντιμετωπίσει είτε τον Αμερικανό Maxime Cressy, είτε κάποιον qualifier.

Εφόσον επιβεβαιώσει τα προγνωστικά, ο Στεφ έχει πιθανούς αντιπάλους στα προημιτελικά τον πολύ επικίνδυνο Alexander Bublik, τον Denis Kudla, αλλά και τον Andy Murray.

Στα ημιτελικά ο Στεφ διασταυρώνεται μετους Hubert Hurkacz και Nikoloz Basilashvili, με τον δεύτερο να έχει πιθανό αντίπαλο τον Νικ Κύργιο στον 2ο γύρο! Στην άλλη μεριά του ταμπλό και πιθανοί αντίπαλοι του Στέφανου στον τελικό, είναι ο περσινός φιναλίστ του Wimbledon, Matteo Berrettini, καθώς και ο Denis Shapovalov.

Πιθανοί προημιτελικοί:
[1] Τσιτσιπάς - Bublik [7]
[3] Hurkacz - Basilashvili [5] / Kyrgios
[8] Humbert - Shapovalov [4]
[6] Sonego - Berrettini [2]

BOSS Open - Το ταμπλό των μονών

Ο Στέφανος θα λάβει μέρος και στο διπλό του τουρνουά, μαζί με τον αδερφό του Πέτρο. Οι δυο Έλληνες παίκτες θα αντιμετωπίσουν στον 1ο γύρο τον Σουηδό Andre Goransson και τον Ιάπωνα Ben McLachlan.

Αν κερδίσουν θα μπουν στα προημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσουν είτε τους Νο.3 στο ταμπλό, Hurkacz και Mate Pavic, είτε τους πολύ επικίνδυνος στο γρασίδι Dustin Brown και Evan King.

BOSS Open - Το ταμπλό των διπλών

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots