ATP
Στα προημιτελικά της Στουτγκάρδης Πέτρος και Στέφανος

 
Στα προημιτελικά της Στουτγκάρδης Πέτρος και Στέφανος
© Pressefoto Baumann
tn team Τετάρτη, 08 Ιουνίου 2022 - 13:35

Ο Πέτρος και ο Στέφανος Τσιτσιπάς κέρδισαν τους Andre Goransson και Ben McLachlan σε ένα πολύ κλειστό παιχνίδι για τον 1ο γύρο του BOSS Open και προκρίθηκαν στα προημιτελικά της Στουτγκάρδης.

Με νίκη συνδύασαν την επιστροφή τους στα διπλά Πέτρος και Στέφανος Τσιτσιπάς, που επικράτησαν των Goransson και McLachlan με 7-6 (3), 6-7 (4), 10-8.

Θυμίζουμε πως ο αγώνας ξεκίνησε χθες, αλλά διακόπηκε από τη βροχή στο 11ο game του 2ου σετ και ολοκληρώθηκε σήμερα. Καμία από τις δυο ομάδες δεν κατάφερε να φτάσει στο break, με τους αδερφούς Τσιτσιπά να κάνουν καλύτερο tie-break στο 1ο σετ και τους Goransson και McLachlan να κερδίζουν σήμερα το tie-break του 2ου σετ, για να ισοφαρίσουν.

Ακολούθησε το match tie-break, όπου ο Πέτρος και ο Στέφανος ήταν αλάνθαστοι από τη γραμμή του σερβίς, κάνοντας το μοναδικό mini-break, το οποίο έκανε και τη διαφορά, για να προηγηθούν σε κρίσιμο σημείο με 7-6. Στη συνέχεια χάρη στο σερβίς έφτασαν σε τριπλό match point στο 9-6.

Ο Σουηδός και ο Ιάπωνας μείωσαν σε 9-8 σβήνοντας τις πρώτες δυο ευκαιρίες στο σερβίς τους, αλλά στη συνέχεια το σερβίς πέρασε στους δυο Έλληνες παίκτες, που αξιοποίησαν το τρίτο τους match point για το 10-8, έπειτα από 1 ώρα και 49 λεπτά συνολικού παιχνιδιού.

Αργότερα σήμερα, γύρω στις 16:30 ώρα Ελλάδας, Πέτρος και Στέφανος θα επιστρέψουν στο γήπεδο για τον προημιτελικό, όπου θα αντιμετωπίσουν μια πολύ καλή ομάδα, που είναι στο Νο.3 του ταμπλό, τον Hubert Hurkacz και τον Mate Pavic.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots