ATP
Τσιτσιπάς: "Κάθε νίκη είναι σημαντική"

 
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς © BOSS OPEN
tn team Πέμπτη, 09 Ιουνίου 2022 - 19:14

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για τη σημαντικότητα της σημερινής νίκης και ας ήταν το μεγάλο φαβορί, καθώς και για το επόμενο παιχνίδι του στην Στουτγκάρδη, απέναντι στον Andy Murray.

"Είναι σημαντική νίκη, είναι σημαντικό να ξεκινάς τη σεζόν στο γρασίδι μ' αυτόν τον τρόπο. Η νίκη είναι νίκη και πάντα έχει αξία. Σήμερα έπαιζα με έναν νέο παίκτη, κάτι που πάντα αποτελεί μια δύσκολη πρόκληση, γιατί η νέα γενιά έχει έναν επιπλέον ενθουσιασμό όταν παίζει με εμάς που είμαστε σ' αυτά τα γήπεδα λίγο περισσότερο. Σίγουρα ήταν μια σημαντική νίκη", είπε ο Τσιτσιπάς, στις δηλώσεις που έκανε μέσα από το court, αμέσως μετά τη νίκη του με 6-3, 6-4 επί του Dominic Stricker.

Στη συνέχεια ο Έλληνας τενίστας είπε λίγα λόγια για τον 19χρονο Ελβετό: "Μπορώ να δω λίγο από τον εαυτό μου σε εκείνον. Τα πήγε πολύ καλά σήμερα, τα πήγε εξαιρετικά στο σερβίς του, είχα μόνο λίγες ευκαιρίες, αλλά τις αξιοποίησα. Συνολικά πιστεύω πως έχει πολύ καλά εφόδια για να φτάσει ψηλά στο tour."

Όσο για τον αυριανό του αγώνα με τον Andy Murray, είπε: "Θα προσπαθήσω να απολαύσω κάθε στιγμή σ' αυτόν τον αγώνα. Προφανώς είναι ένας παίκτης που σέβομαι πολύ στο tour και ελπίζω πως θα βγω εκεί έξω και θα παίξω το καλύτερό μου τένις, αυτός είναι ο στόχος."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots