ATP
Καλή αρχή για τον Medvedev στο Χάλε (vids)

 
Daniil Medvedev
Daniil Medvedev © TERRA WORTMANN OPEN/Mathias Schulz
tn team Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2022 - 15:24

O Daniil Medvedev πραγματοποίησε ιδανικό ξεκίνημα στο τουρνουά του Χάλε και ξεπέρασε μέσα σε 64 λεπτά το εμπόδιο του David Goffin.

Μόλις 5 games απώλεσε ο Medvedev από τον Goffin στην πρεμιέρα του στο Terra Wortmann Open, κερδίζοντάς τον με 6-3, 6-2 σε κάτι περισσότερο από μια ώρα αγώνα.

Για 1η φορά προκρίθηκε στον 2ο γύρο του Χάλε ο Medvedev, ο οποίος από αυτή την εβδομάδα βρίσκεται ξανά στο Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης.

Αφού έκανε το πρώτο break στην αναμέτρηση, ο 26χρονος Ρώσος "ξέφυγε" με 4-1 στο 1ο σετ και κατάφερε να διατηρηθεί μπροστά. Στο 9o game αντιμετώπισε και ένα break point, αλλά το έσβησε και έφτασε στο 6-3 και στην κατάκτηση του σετ.

Το 2ο σετ ήρθε ακόμα ευκολότερα για τον Medvedev, που έκανε δυο απανωτά break και προηγήθηκε με 4-0. Ο Goffin μείωσε σε 4-1 και σε 5-2, αλλά ο Medvedev, ο οποίος έσβησε και τα 2 break points που αντιμετώπισε στο ματς, έφτασε στο 6-2 και "σφράγισε" γρήγορα τη νίκη του.

Στον 2ο γύρο του Terra Wortmann Open, o Medvedev θα αντιμετωπίσει τον Ilya Ivashka, που κέρδισε από χθες τον Jan-Lennard Struff με 3-6, 6-3, 7-6 (5).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots