ATP
Στα προημιτελικά του Χάλε ο Medvedev (vids)

 
Daniil Medvedev
Daniil Medvedev © Libema Open
tn team Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2022 - 19:07

O Daniil Medvedev υπερκέρασε στα 2 σετ το εμπόδιο του Ilya Ivashka και εξασφάλισε την παρουσία του στα προημιτελικά του Χάλε.

Ο Medvedev επικράτησε του Ivashka με 7-6 (4), 6-3, για να πάρει μέσα σε 1 ώρα και 36 λεπτά το εισιτήριο της πρόκρισης για τα προημιτελικά του Terra Wortmann Open στο Χάλε.

Ο 26χρονος Ρώσος, Νο.1 στην παγκόσμια κατάταξη, πέτυχε 10 άσους και κέρδισε τους 43 από τους 56 πόντους στα πρώτα του σερβίς, καθώς και τους 13 από τους 21 στα δεύτερα. 6 φορές ήρθε αντιμέτωπος με break point και τα έσβησε όλα.

Και ο Ivashka τα πήγε καλά υπό πίεση, σβήνοντας τα 5 από τα 6 break points που αντιμετώπισε. Στο 1ο σετ κανείς από τους δυο δεν έφτασε στο break, με τον Medvedev να κάνει ένα πολύ καλό tie-break και να επικρατεί με 7-4.

Στη συνέχεια ο Ρώσος έκανε και το μοναδικό break στο παιχνίδι, για να "ξεφύγει" με 4-1 στο 2ο σετ. Διατήρησε τον έλεγχο μέχρι το τέλος ο Medvedev, παρότι χρειάστηκε να επιστρέψει από το 4-2, 0-40 στο 7ο game, για να ολοκληρώσει το ματς με ένα love service game για το 6-3.

Στα προημιτελικά του Χάλε, ο Medvedev θα αντιμετωπίσει αύριο έναν εκ των Roberto Bautista Agut και Tallon Griekspoor.

Στο μεταξύ, στα προημιτελικά μπήκε και ο Oscar Otte, που συνεχίζει τις καλές του εμφανίσεις στο γρασίδι. Ο Γερμανός επικράτησε του Nikoloz Basilashvili με 4-6, 6-0, 7-6 (3) και θα παίξει αύριο με τον Karen Khachanov, που απέκλεισε τον Laslo Djere με 7-6 (4), 6-4.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots