ATP
Η κλήρωση του Τσιτσιπά στη Μαγιόρκα

 
Η κλήρωση του Τσιτσιπά στη Μαγιόρκα
© TERRA WORTMANN OPEN/HalleWestfalen
tn team Σάββατο, 18 Ιουνίου 2022 - 13:02

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Mallorca Championships στο οποίο θα παίξει και ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος θα αποφύγει αυτή τη φορά τον Νικ Κύργιο, όπως θα αποφύγει και τον Daniil Medvedev, μέχρι τον τελικό.

Ο Τσιτσιπάς είναι στο Νο.2 του ταμπλό, επομένως όπως είναι φυσικό δεν μπορεί να συναντηθεί με τον Medvedev, που είναι στο Νο.1, πριν από τον τελικό. Ο Έλληνας τενίστας έχει bye για τον 2ο γύρο, όπου θα παίξει με έναν εκ των Ilya Ivashka και Emil Ruusuvuori.

Εφόσον επιβεβαιώσει τα προγνωστικά, στα προημιτελικά μπορεί να παίξει με τον Botic Van De Zandschulp, Νο.6 στο ταμπλό, ενώ στα ημιτελικά διασταυρώνεται με τον Denis Shapovalov, Νο.3 στο ταμπλό.

Ο Medvedev από την πλευρά του, θα παίξει στην πρεμιέρα του με έναν εκ των Jaume Munar και Aslan Karatsev, ενώ στα προημιτελικά μπορεί να συναντήσει τον Νικ Κύργιο και τον Roberto Bautista Agut. Στα ημιτελικά ο Ρώσος διασταυρώνεται με τους Pablo Carreno Busta και Miomir Kecmanovic.

Να σημειωθεί πως ο Στέφανος θα παίξει και διπλά στη Μαγιόρκα, μαζί με τον αδερφό του Πέτρο. Η κλήρωση που είχαν δεν ήταν και η καλύτερη, καθώς θα αντιμετωπίσουν στον 1ο γύρο το Νο.1 ζευγάρι του ταμπλό, Marcelo Arevalo και Jean-Julien Rojer.

Το ταμπλό των μονών Mallorca Championships

Το ταμπλό των διπλών Mallorca Championships

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots