ATP
"Λύγισαν" στο διπλό Πέτρος και Στέφανος

 
"Λύγισαν" στο διπλό Πέτρος και Στέφανος
© Mallorca Championships
tn team Τρίτη, 21 Ιουνίου 2022 - 17:30

Ο Πέτρος και ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκαν από τους κορυφαίους του ταμπλό και πρόσφατους πρωταθλητές του Roland Garros, Marcelo Arevalo και Jean-Julian Rojer, στη Μαγιόρκα.

Είχαν ένα πολύ δύσκολο έργο οι αδερφοί Τσιτσιπά, οι οποίοι πάλεψαν και έκαναν ένα καλό ματς απέναντι στους πρωταθλητές του Roland Garros, δεν απέφυγαν όμως την ήττα με 6-3, 6-4, για τον 1ο γύρο του Mallorca Championships.

Οι δυο Έλληνες παίκτες κοίταξαν στα μάτια την πολύ δυνατή ομάδα των Arevalo και Rojer. Έφτασαν πρώτοι στο break point στο 1ο σετ, στο 7ο game, οι κορυφαίοι του ταμπλό όμως το έσβησαν και πέρασαν μπροστά με 4-3. Στο αμέσως επόμενο game έκαναν break στο σερβίς του Πέτρου και τελικά, αφού κέρδισαν τους 9 τελευταίους πόντους του 1ου σετ, το κατέκτησαν με 6-3.

Και το 2ο σετ ήταν πολύ κλειστό, με τους Πέτρο και Στέφανο να είναι κοντά στους αντιπάλους τους και να πηγαίνουν χέρι-χέρι μέχρι το 4-4. Τελικά το νικηφόρο break ήρθε για τους Arevalo και Rojer στο 9ο game, που τους έδωσε ένα προβάδισμα με 5-4. Στο επόμενο game οι αδερφοί Τσιτσιπά είχαν την ευκαιρία να μείνουν στο ματς, καθώς πήγαν το game σε deciding point, οι πρωταθλητές του Roland Garros όμως πήραν τον πόντο και "σφράγισαν" τη νίκη σε 76 λεπτά παιχνιδιού.

Στα προημιτελικά του Mallorca Championships, οι Arevalo και Rojer θα αντιμετωπίσουν τους Αυστριακούς Alexander Erler και Lucas Miedler.

Ο Στέφανος στρέφει το ενδιαφέρον του στο μονό μετά απ' αυτό, καθώς αύριο θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του στο τουρνουά της Μαγιόρκας, απέναντι στον Ilya Ivashka.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots