ATP
Εντυπωσιακή επιστροφή για Nole (vid)

 
Novak Djokovic
Novak Djokovic © AELTC/David Gray
tn team Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2022 - 19:52

O Novak Djokovic πραγματοποίησε μια εντυπωσιακή επιστροφή στο γρασίδι, χάνοντας μόνο 3 games από τον Felix Auger-Aliassime στον πρώτο του αγώνα μετά από ένα χρόνο στην επιφάνεια.

Ο Djokovic, ο οποίος θα διεκδικήσει αυτή τη χρονιά τον 4ο συνεχόμενο τίτλο του και 7ο συνολικά στο Wimbledon, αποφάσισε να μην παίξει σε κάποιο από τα τουρνουά προετοιμασίας πριν αγωνιστεί στο Grand Slam του Λονδίνου και απ' ότι φαίνεται αυτό δεν θα αποτελέσει πρόβλημα.

Στον πρώτο του αγώνα μετά από ένα χρόνο στην επιφάνεια, ο Nole συνέτριψε τον Auger-Aliassime με 6-2, 6-1, για το τουρνουά επίδειξης Giorgio Armani Tennis Classic, που φιλοξενείται στο Hurlingham του Λονδίνου.

Το ματς άρχισε με ένα game 6 ισοπαλιών, το οποίο τελικά πήρε ο Djokovic με break, στο 4ο break point του. Στη συνέχεια ο Σέρβος επέστρεψε από το 0-40 και κράτησε το σερβίς του για το 2-0, ενώ στο 4ο game έσωσε άλλα 2 break points και έκανε το 3-1.

Από εκείνο το σημείο κι έπειτα, ο Djokovic κυριάρχησε κατά κράτος στο court και δεν άφησε άλλα περιθώρια αντίδρασης στον Καναδό. Με νέο break έκλεισε το 1ο σετ με 6-2, ενώ στο 2ο σετ "έσπασε" άλλες 3 φορές το Νο.9 της παγκόσμιας κατάταξης και έχασε μόλις ένα game.

Θυμίζουμε πως νωρίτερα σήμερα, ο Rafael Nadal κέρδισε τον Stan Wawrinka με 6-2, 6-3. Αύριο θα παίξει ο Carlos Alcaraz, ενώ θα γίνει και ο αγώνας του David Goffin με τον Casper Ruud, ενώ την Παρασκευή θα επιστρέψουν Nadal και Djokovic, με τον πρώτο να αντιμετωπίζει τον Felix Auger-Aliassime (ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί ποιον θα αντιμετωπίσει ο Djokovic).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots