ATP
Επιστρέφουν Κύργιος και Κοκκινάκης στην Ατλάντα

 
Επιστρέφουν Κύργιος και Κοκκινάκης στην Ατλάντα
© Peter Staples/ATP Tour
tn team Κυριακή, 24 Ιουλίου 2022 - 12:06

Ο Νικ Κύργιος και ο Θανάσης Κοκκινάκης θα επιστρέψουν στη δράση αυτή την εβδομάδα, παίζοντας στα μονά και στα διπλά του Atlanta Open στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Μετά την σπουδαία πορεία του μέχρι τον τελικό του Wimbledon, o Νικ Κύργιος αναμένεται να επιστρέψει στη δράση την ερχόμενη εβδομάδα, ξεκινώντας τις υποχρεώσεις του για την αμερικανική hardcourt season από το 250άρι της Ατλάντας.

Ο 27χρονος Ελληνοαυστραλός θα είναι στο Νο.7 του ταμπλό και στον 1ο γύρο θα αντιμετωπίσει παίκτη από το προκριματικό ταμπλό.

Στο τουρνουά της Ατλάντας θα λάβει μέρος και ο Θανάσης Κοκκινάκης, ο οποίος θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα του τον Αμερικανό Andres Martin.

Αν αμφότεροι κερδίσουν τους πρώτους αγώνες τους, Κύργιος και Κοκκινάκης θα αναμετρηθούν μεταξύ τους στον 2ο γύρο, για μια θέση στα προημιτελικά.

Επίσης, οι πρωταθλητές του Australian Open θα παίξουν μαζί και στο διπλό, όπου θα είναι στο Νο.2 του ταμπλό και θα ξεκινήσουν τις υποχρεώσεις τους απέναντι στην πολύ καλή ομάδα των Γάλλων, Nicolas Mahut και Edouard Roger-Vasselin.

Atlanta Open - Μονό

Atlanta Open - Διπλό

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots