ATP
Θα παίξει και διπλό ο Τσιτσιπάς στο Μόντρεαλ

 
Θα παίξει και διπλό ο Τσιτσιπάς στο Μόντρεαλ
© Abierto Mexicano
tn team Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2022 - 14:16

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δήλωσε συμμετοχή και στο διπλό του National Bank Open στο Μόντρεαλ, όπου θα συνεργαστεί με τον Feliciano Lopez.

O Στέφανος Τσιτσιπάς θα επανενωθεί με τον Feliciano Lopez για το Masters του Καναδά τη δεύτερη εβδομάδα του Αυγούστου (8-14/08), όταν και θα πραγματοποιήσει την επιστροφή του στο tour.

Το National Bank Open στο Μόντρεαλ του Καναδά θα είναι το πρώτο τουρνουά του Στέφανου στην αμερικανική hard court season και για να εξασφαλίσει περισσότερα λεπτά στο court, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας όλων των εποχών δήλωσε συμμετοχή και στο διπλό.

Θυμίζουμε πως Τσιτσιπάς και Lopez είχαν συνεργαστεί για 1η φορά στη Βιέννη τον περσινό Οκτώβριο, φτάνοντας μέχρι τα προημιτελικά. Φέτος έπαιξαν σε 3 διοργανώσεις, κατακτώντας το 500άρι του Ακαπούλκο, ενώ έφτασαν μέχρι τα προημιτελικά στο Masters του Indian Wells και μέχρι τη φάση των "16" στο Masters του Μαϊάμι.

Μερικοί άλλοι παίκτες που θα δούμε στα διπλά του Μόντρεαλ, θα είναι οι Grigor Dimitrov και Andrey Rublev, που θα συνεργαστούν μεταξύ τους, οι Stan Wawrinka, Gael Monfils και Hubert Hurkacz (που θα παίξει με τον John Isner).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots