ATP
Τελευταία παράσταση για την Serena στο Σινσινάτι (vids)

 
Τελευταία παράσταση για την Serena στο Σινσινάτι (vids)
© Jimmie48 / WTA
tn team Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2022 - 3:41

H Serena Williams ηττήθηκε στην πρεμιέρα της στο Σινσινάτι από την Emma Raducanu κι έτσι αποχαιρέτησε ακόμα ένα αγαπημένο της τουρνουά, μετρώντας πια αντίστροφα για τον τελευταίο αγώνα της καριέρας της.

Την τελευταία της "παράσταση" στο Σινσινάτι έδωσε η Serena Williams, η οποία ηττήθηκε από την Emma Raducanu με 6-4, 6-0 κι έτσι δεν θα συνεχίσει την πορεία της.

H Serena Williams, η οποία μετράει πλέον αντίστροφα για τον τελευταίο της αγώνα στην καριέρα της, που θα είναι στο US Open, έχει κερδίσει μια φορά μετά την επιστροφή της στο tour, καθώς αυτή ήταν η 3η ήττα της σε 4 αναμετρήσεις.

Ήταν μακριά από τις εμφανίσεις του παρελθόντος και σήμερα η 41χρονη Αμερικανίδα, η οποία έμεινε πολύ γρήγορα πίσω με double break, στο 1-4 του 1ου σετ. Έδειξε κάποια αντίσταση μετά απ' αυτό και μείωσε σε 4-3, όμως η Raducanu κέρδισε τα 8 από τα 9 επόμενα games και έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της, που ήρθε σε κάτι περισσότερο από μια ώρα.

Όπως είπε η 19χρονη Βρετανίδα, ακόμα και εκείνη καταλάβαινε απόλυτα τη στήριξη του κοινού προς την πολύ σπουδαία Αμερικανίδα τενίστρια, που δεν θα επιστρέψει στο Σινσινάτι, τουλάχιστον όχι ως παίκτρια.

Στον 2ο γύρο του Western & Southern Open, η Raducanu θα αντιμετωπίσει τη Victoria Azarenka, με την Λευκορωσίδα να κερδίζει χθες την Kaia Kanepi με 6-3, 4-6, 6-3.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots