ATP
Όταν ο Federer ήταν ένα ball boy με ένα όνειρο (vid)

 
Όταν ο Federer ήταν ένα ball boy με ένα όνειρο (vid)
tn team Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2022 - 18:53

Πριν λίγα χρόνια, ο Roger Federer αναβίωσε τις στιγμές που ήταν ένα ball boy από τη Βασιλεία, με ένα όνειρο: να κατακτήσει την κορυφή. Οι αντιδράσεις του Ελβετού βλέποντας το ιστορικό εκείνο βίντεο και το ball boy που πάντα θα κρύβεται μέσα του.

"Το θυμάμαι σαν να ήταν χθες. Το έκανα για δυο χρόνια. Ήταν ο Michael Stich, που είναι διευθυντής στο τουρνουά του Αμβούργου τώρα. Είναι μια υπέροχη ανάμνηση για μένα, μου άρεσε που ήμουν ball boy εδώ, ήμουν σε θέση να δω τους καλύτερους παίκτες του κόσμου από κοντά και να δω πως προετοιμάζονται, πως ιδρώνουν, πως διαχειρίζονται την πίεση, ήταν καλές στιγμές για μένα", είχε πει ο Federer στο βίντεο του Tennis TV από το 2019, στο οποίο αναπόλησε τις στιγμές που ήταν ball boy του Swiss Indoors του 1993.

"Ακόμα έχω το μετάλλιο, είναι ένα αναμνηστικό ζωής και ακόμα μου το δίνουν μέχρι σήμερα. Στο τέλος του τουρνουά, αφού τρώμε πίτσα όλοι μαζί, το τουρνουά μου δίνει και ένα μετάλλιο. Υποθέτω αυτό σημαίνει πως κατά κάποιο τρόπο παραμένω και γω ένα ball boy. Φυσικά στην καρδιά μου πάντα θα είμαι ένα ball boy."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots