ATP
Nadal για Federer: "Ήλπιζα να μην έρθει ποτέ αυτή η μέρα"

 
Nadal για Federer: "Ήλπιζα να μην έρθει ποτέ αυτή η μέρα"
© Corinne Dubreuil / FFT
tn team Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2022 - 21:07

Με μια συγκινητική δημοσίευση αποχαιρέτησε δημόσια τον Roger Federer o Rafael Nadal, μετά την ανακοίνωση του Ελβετού πως σταματάει το επαγγελματικό τένις.

Ο Nadal και ο Federer είχαν ένα από τα μεγαλύτερα rivalries στην ιστορία όλων των αθλημάτων, ενώ κάτι που το έκανε ξεχωριστό, ήταν ο αλληλοσεβασμός, η πολύ όμορφη σχέση και η χημεία που είχαν οι δυο τους, κάτι που φρόντιζαν να δείχνουν σε κάθε τους κοινή εμφάνιση.

Λίγες ώρες μετά την επιστολή του Federer και το "αντίο" του από το επαγγελματικό τένις, o Nadal έγραψε με τη σειρά του μια συναισθηματικά φορτισμένη δημοσίευση, αποχαιρετώντας και δημόσια τον Ελβετό, τον οποίο φυσικά θα δει στο τελευταίο του τουρνουά, στο Laver Cup, ενώ όπως είπε θα διατηρήσει μαζί του σχέση και θα συνεχίσουν να κάνουν πράγματα μαζί.

Η δημοσίευση του Nadal:

"Αγαπητές Roger, φίλε και αντίπαλέ μου. Ήλπιζα πως αυτή η μέρα δεν θα ερχόταν ποτέ... είναι λυπητερό για μένα προσωπικά και για όλο τον κόσμο του αθλητισμού. Στο έχω πει όταν μιλήσαμε και το μοιράζομαι και εδώ.

Ήταν τιμή, χαρά και προνόμιο να μοιραστώ όλα αυτά τα χρόνια μαζί σου, να ζήσω τόσες όμορφες στιγμές εντός και εκτός γηπέδου. Θα έχουμε πολλές ακόμα στιγμές μαζί στο μέλλον, ακόμα υπάρχουν πολλά πράγματα που θα κάνουμε μαζί, το ξέρουμε αυτό.

Για την ώρα, σου εύχομαι ειλικρινά να ευτυχήσεις με τη σύζυγό σου, Mirka, τα παιδιά σας, την οικογένεια και να απολαύσεις το μέλλον. Τα λέμε στο Λονδίνο και στο Laver Cup."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots