ATP
Federer: "Σίγουρα έχω τελειώσει"

 
Federer: "Σίγουρα έχω τελειώσει"
© REUTERS/Hannah Mckay
tn team Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2022 - 19:35

Ο Roger Federer έβαλε τέλος σε κάθε ελπίδα των φαν για το ενδεχόμενο να αλλάξει την απόφασή του και να αγωνιστεί και μετά το Laver Cup, λέγοντας πως δεν υπάρχει καμία τέτοια πιθανότητα.

Μετά το παράδειγμα του Tom Brady, αλλά και τις υπόνοιες της Serena Williams να το ακολουθήσει, η περίπτωση του Roger Federer δεν θα μπορούσε να μην μπει καθόλου στο τραπέζι, τουλάχιστον από μια μερίδα θαυμαστών του που ελπίζουν να έχουν τη δυνατότητα να τον δουν ξανά σε κάποιο γήπεδο.

Ο 41χρονος Ελβετός ωστόσο, ρωτήθηκε σήμερα από την αμερικανική πρωινή εκπομπή Today για το αν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο και το διέψευσε κατηγορηματικά: "Έχω σίγουρα τελειώσει. Το γνωρίζω αυτό, ναι", είπε χαρακτηριστικά.

Ο Federer βρίσκεται από την Κυριακή στο Λονδίνο και τις δυο τελευταίες ημέρες, προπονήθηκε στην O2 Arena μαζί με τον Στέφανο Τσιτσιπά. Το τελευταίο τριήμερο της εβδομάδας θα εκπροσωπήσει την Team Europe στους αγώνες, χωρίς να είναι ακόμα γνωστό το αν θα μπορέσει να παίξει σε κάποιο από τα ματς του μονού, ή μόνο στο διπλό.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots