ATP
Federer: "Θα παίξω μόνο στα διπλά - μάλλον την Παρασκευή"

 
Federer: "Θα παίξω μόνο στα διπλά - μάλλον την Παρασκευή"
© REUTERS/Jed Leicester
tn team Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2022 - 9:42

Ο Roger Federer αποκάλυψε πως στα πλάνα του είναι να αγωνιστεί σε έναν αγώνα διπλού στο Laver Cup, πιθανότατα στο πρόγραμμα της Παρασκευής.

Τα σχέδιά του για "τον τελευταίο χορό" της επαγγελματικής του καριέρας ανακοίνωσε ο Roger Federer, που είπε σε Ελβετούς δημοσιογράφους την Τρίτη ότι σκοπεύει να κατεβεί σε έναν αγώνα στα διπλά στο Laver Cup, πιθανότατα την 1η μέρα του τουρνουά, Παρασκευή.

"Με εξέπληξε το πόσο καλά παίζω στην προπόνηση εδώ. Αλλά έχω ήδη ξεκαθαρίσει πριν έρθω εδώ πως θα παίξω μόνο στα διπλά, πιθανότατα το βράδυ της Παρασκευής. Γι' αυτό και δεν ήταν επιλογή να παίξω στη Βασιλεία", είπε χαρακτηριστικά ο 41χρονος Ελβετός.

O Federer επιβεβαίωσε και με μια ενημέρωση από το Instagram πως θα δώσει έναν αγώνα στο Laver Cup, λέγοντας ακόμα πως όλα πηγαίνουν καλά μέχρι στιγμής στην προπόνηση.

 
 
 
Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida por Roger Federer (@rogerfederer)

Μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν τα λεγόμενα του Roger για την Παρασκευή, αλλά και ποιος θα είναι στο πλευρό του. Οι πιθανότητες λένε πως θα βρίσκεται ο Rafael Nadal, με τον οποίο άλλωστε είχαν δεσμευτεί να παίξουν ξανά διπλό, μετά τη μεγάλη επιτυχία του Laver Cup του 2017, όπου ο κόσμος είχε λατρέψει τη συνεργασία τους.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots