ATP
Nadal: "Πολύ ξεχωριστό που θα παίξω με τον Roger"

 
Nadal: "Πολύ ξεχωριστό που θα παίξω με τον Roger"
tn team Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2022 - 19:17

O Rafael Nadal μίλησε για πρώτη φορά στα media για το Laver Cup του Λονδίνου σήμερα, με τις δηλώσεις του φυσικά να είναι επικεντρωμένες στον τελευταίο αγώνα της καριέρας του Roger Federer, στον οποίο θα συμμετέχει και εκείνος, ως συμπαίκτης του.

"Μετά απ' όλα τα υπέροχα πράγματα που περάσαμε μαζί εντός και εκτός γηπέδου, το να είμαι μέρος αυτής της ιστορικής στιγμής θα είναι κάτι απίθανο και αξέχαστο για μένα. Ελπίζω να έχω τη δυνατότητα να παίξω σε καλό επίπεδο και ελπίζω ότι μαζί θα καταφέρουμε να δώσουμε μια καλή παράσταση, γιατί όχι και να κερδίσουμε το ματς. Ελπίζω το κοινό να μας στηρίξει και να περάσουμε καλά. Το να είμαι ξανά στο τερέν, με τον Roger στο πλευρό μου, θα είναι κάτι ξεχωριστό και είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό", είπε ο Nadal, που μίλησε για πρώτη φορά στα media, αφού σήμερα το πρωί έφτασε στο Λονδίνο.

Θυμίζουμε πως αύριο, γύρω στις 23:00 το βράδυ ώρα Ελλάδας, στον τελευταίο αγώνα του προγράμματος, ο Federer και ο Nadal θα αντιμετωπίσουν για το διπλό τους Jack Sock και Frances Tiafoe, στον τελευταίο αγώνα της καριέρας του Ελβετού.

"Οι αναμνήσεις μου με τον Roger δεν είναι μόνο στους αγώνες που παίξαμε μαζί. Τον έβλεπα και στην τηλεόραση να πετυχαίνει και μετά ήμουν σε θέση να μοιραστώ μαζί του αυτό το απίθανο rivalry, δημιουργήσαμε κάτι πολύ σπουδαίο μαζί. Από τη μια πλευρά είναι κάτι για το οποίο είμαι περήφανος και από την άλλη έχουμε κάνει και μια δυνατή φιλία", πρόσθεσε ο 36χρονος Ισπανός, κάτοχος 22 Grand Slams τίτλων.

"Κάποιες φορές δεν είναι εύκολο, επειδή παίζαμε για τα πιο σημαντικά τρόπαια, αλλά την ίδια στιγμή καταλαβαίναμε και οι δυο πως οι προσωπικές σχέσεις δεν έχουν να κάνουν με τις επαγγελματικές μας ζωές. Καταφέραμε να το χειριστούμε με τον σωστό τρόπο. Αύριο θα είναι μια πολύ ξεχωριστή μέρα.

Θα είναι δύσκολο να το χειριστούμε, ειδικά για τον Roger. Και για μένα, γιατί ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες, αν όχι ο πιο σημαντικός της ομάδας, σταματάει την καριέρα του. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος και ευγνώμων που θα παίξω μαζί του", κατέληξε.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots