ATP
Νίκησε ο De Minaur και πέτυχε την 1η νίκη για την Team World (vids)

 
Νίκησε ο De Minaur και πέτυχε την 1η νίκη για την Team World (vids)
tn team Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2022 - 0:02

Συνεχίζονται οι αγώνες για τη 1η μέρα του Laver Cup, με τον Alex De Minaur να πετυχαίνει την 1η νίκη για την Team World και να μειώνει σε 2-1 επί της Team Europe, επικρατώντας του Andy Murray σε μια πολύ δυνατή αναμέτρηση.

Έσπασε το ρόδι για την Team World ο Alex De Minaur, καθώς μετά τις ήττες του Jack Sock από τον Ruud και του Diego Schwartzman από τον Στέφανο Τσιτσιπά, πέτυχε τη 1η νίκη για την World Team το 2022.

Ο Αυστραλός τενίστας αντιμετώπισε τον Βρετανό Andy Murray τον οποίο κέρδισε με 5-7, 6-3 [10-7].

Να σημειωθεί πως σε μονά, η ομάδα της Ευρώπης είχε να ηττηθεί από το 2019, όταν ο Dominic Thiem έχασε από τον Taylor Fritz. Έκτοτε η ομάδα η Team Europe έτρεχε ένα σερί 10-0, το οποίο έλαβε σήμερα τέλος.

Πέρυσι η Team World είχε πετύχει μόλις μια νίκη αυτή στα διπλά της 1ης μέρας, όταν οι, John Isner και Denis Shapovalov, επικράτησαν των Matteo Berrettini και Alexander Zverev.

Η Team Europe συνεχίζει να προηγείται με 2-1 τη 1η μέρα, και πλέον απομένει το ματς των διπλών για να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα, που θα πραγματοποιηθεί στη συνέχεια.

Στα διπλά θα αγωνιστούν για την Team World οι Αμερικανοί, Jack Sock και Frances Tiafoe ενώ για την ομάδα της Ευρώπης, θα παίξουν οι, Roger Federer και Rafael Nadal.

Να σημειωθεί πως αυτή θα είναι η τελευταία παράσταση στη πλούσια καριέρα του Ελβετού.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots