ATP
"Επιβίωσε" από δύσκολη πρεμιέρα ο Musetti, εκτός ο Dimitrov (vids)

 
Lorenzo Musetti
Lorenzo Musetti © Andrew Eichenholz/ATP Tour
tn team Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2022 - 23:09

O Lorenzo Musetti βρέθηκε 5 φορές 2 πόντους μακριά από τον αποκλεισμό στην πρεμιέρα του στη Σόφια, αλλά τα κατάφερε τελικά απέναντι στον Alexandar Lazarov και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Sofia Open. Ηττήθηκε στην πρεμιέρα του ο τοπικός ήρωας, Grigor Dimitrov.

Ο Musetti δεν αντιμετώπισε match point απέναντι στον Lazarov, αλλά βρέθηκε σε 5 διαφορετικές περιπτώσεις 2 πόντους μακριά από τον αποκλεισμό. Τελικά, μετά από ένα "μαραθώνιο" tie-break στο 2ο σετ, στο οποίο χρειάστηκε το 4ο set point του, ο νεαρός Ιταλός ανέτρεψε την κατάσταση και επικράτησε του Βούλγαρου με 6-7 (5), 7-6 (8), 6-2.

Ο 20χρονος Ιταλός θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά του Sofia Open έναν εκ των Jan-Lennard Struff και Ugo Humbert, που αμφότεροι έχουν ξεκινήσει από τα προκριματικά τις προσπάθειές τους και θα αναμετρηθούν αύριο για μια θέση στην 8άδα.

Εκτός προημιτελικών έμεινε ο κορυφαίος Βούλγαρος τενίστας, Grigor Dimitrov, ο οποίος ηττήθηκε από τον Ilya Ivashka στην πρεμιέρα του, με 6-3, 7-6 (3). Ο Ivashka θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά έναν εκ των Holger Rune και Lorenzo Sonego.

Ο Sonego προκρίθηκε σήμερα στον 2ο γύρο, κερδίζοντας τον Bernabe Zapata Miralles με 6-3, 6-4. Σήμερα προκρίθηκε στον 2ο γύρο και ο Struff, που επικράτησε του Dusan Lajovic με 4-6, 6-3, 6-2.

Ακόμα δυο αγώνες έγιναν σήμερα, με τους Fernando Verdasco και Marc-Andrea Huesler να προκρίνονται στον 2ο γύρο. Ο τελευταίος κέρδισε τον Geoffrey Blancaneaux με 6-4, 6-4 και θα είναι ο πρώτος αντίπαλος του Pablo Carreno Busta, Νο.2 στο ταμπλό. Ο 38χρονος Verdasco απέκλεισε το Νο.6 του ταμπλό, Nikoloz Basilashvili, με 7-6 (1), 7-5 και θα παίξει αύριο με τον Aleksandar Vukic.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots