ATP
Τσιτσιπάς: "Δε νομίζω να υπήρχε κανείς που θα κέρδιζε τον Novak σήμερα"

 
Τσιτσιπάς: "Δε νομίζω να υπήρχε κανείς που θα κέρδιζε τον Novak σήμερα"
tn team Κυριακή, 09 Οκτωβρίου 2022 - 15:30

Ακόμα και ο Στέφανος Τσιτσιπάς εντυπωσιάστηκε με την εμφάνιση του Novak Djokovic, λέγοντας πως δεν θα άξιζε να πάει σε άλλον παίκτη αυτός ο τίτλος, ενώ αργότερα του πρότεινε να ανοίξουν μαζί ένα... Καζακικό εστιατόριο!

"Novak, είναι σαν πρόβα, το έχουμε ξανακάνει αυτό. Δεν είναι η πρώτη μας φορά σε τελικό", ξεκίνησε το λόγο του στην απονομή του Astana Open o Τσιτσιπάς, ο οποίος πριν λίγους μήνες είχε ηττηθεί από τον Djokovic και στον τελικό της Ρώμης.

"Θέλω να σε συγχαρώ, αν και νιώθω ότι δεν θα πάψω να σε συγχαίρω όταν σε συναντώ σε τελικό! Αλλά σε συγχαίρω για μια ακόμα φορά. Τι να πω; ήταν μια απίστευτη εμφάνιση, έχεις εξαιρετική ακρίβεια, είσαι εξαιρετικός επαγγελματίας έξω στο court, αυτός ο τίτλος σου ανήκει, δεν θα ήταν σωστό να κατέληγε σε οποιονδήποτε άλλον, οπότε συγχαρητήρια σε εσένα, στην οικογένειά σου και στην ομάδα σου!" πρόσθεσε ο Έλληνας τενίστας, που στάθηκε στην άψογη εμφάνιση του Σέρβου τενίστα.

"Νιώθω λίγες ενοχές που εκνευρίστηκα σήμερα, χωρίς κανέναν λόγο, αφού ο κύριος Djokovic αξίζει αυτό το τρόπαιο. Δεν νομίζω να υπήρχε κανείς εκεί έξω σήμερα που θα μπορούσε να του στερήσει αυτή τη νίκη."

Κλείνοντας, ο Στέφανος ευχαρίστησε τον κόσμο της Αστάνα, μίλησε για την φιλοξενία που του έδειξε, καθώς και για το πεντανόστιμο φαγητό της Καζακικής κουζίνας, προτείνοντας στον Djokovic να ανοίξουν μαζί ένα σχετικό εστιατόριο στην Ευρώπη!

"Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που ήρθαν εδώ σήμερα για να μας στηρίξουν. Δεν τα περίμενα όλα αυτά ερχόμενος στο Καζακστάν, η φιλοξενία ήταν πολύ ζεστή, το φαγητό απίστευτα νόστιμο. Ερωτεύτηκα τον κόσμο και την κουζίνα του Καζακστάν, νιώθω πως είμαι κοντά στο να ανοίξω ένα Καζακικό εστιατόριο ίσως κάπου στην Ευρώπη. Δεν ξέρω αν ο Novak θέλει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να το ανοίξουμε μαζί!"

Ο Djokovic, που μίλησε επίσης με πολύ καλά λόγια για τον Στέφανο, δεν δέχτηκε πάντως την πρόταση, λέγοντας χαριτολογώντας πως από την προσωπική εμπειρία είναι πολύ καλύτερο να είσαι πελάτης και όχι ιδιοκτήτης σε ένα εστιατόριο!

Διαβάστε ακόμα: 90ή κούπα για τον αδιανόητο Nole!

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots