ATP
Djokovic σε Τσιτσιπά: "Θα έχεις λαμπρό μέλλον, αλλά καλύτερα να μην ανοίξουμε εστιατόριο!" (vid)

 
Djokovic σε Τσιτσιπά: "Θα έχεις λαμπρό μέλλον, αλλά καλύτερα να μην ανοίξουμε εστιατόριο!" (vid)
tn team Κυριακή, 09 Οκτωβρίου 2022 - 15:40

Ο Novak Djokovic μίλησε με πολύ καλά λόγια για τον Στέφανο Τσιτσιπά στην απονομή του τροπαίου του στην Αστάνα, του είπε ότι θα έχει λαμπρό μέλλον και πολλές νίκες, αλλά αρνήθηκε στην πρότασή του να ανοίξουν μαζί ένα Καζακικό εστιατόριο, λέγοντας πως η προσωπική του εμπειρία από τη διεύθυνση εστιατορίων δεν είναι και τόσο καλή! 

"Στέφανε, σε ευχαριστώ για τα κομπλιμέντα και τα καλά λόγια. Πάντα ήσουν πολύ ταπεινός στις νίκες σου και ευγενικός και γεμάτος σεβασμό στις ήττες σου. Είμαι σίγουρος πως στο μέλλον θα έχεις πολλές νίκες, είσαι ακόμα νέος και είσαι εκπληκτικός παίκτης. Είσαι μαχητής, εσύ και η ομάδα σου και η οικογένειά σου έχετε μια σπουδαία ομάδα. Σου εύχομαι τα καλύτερα, εκτός απ' όταν παίζεις με εμένα αντίπαλο! Αλλά νομίζω πως όλοι γνωρίζουμε πως το μέλλον θα είναι λαμπρό για σένα, οπότε καλή τύχη", είπε ο Djokovic στο ξεκίνημα του λόγου του στην απονομή του Astana Open, ενώ δεν παρέλειψε να απαντήσει στην πρόταση του Τσιτσιπά, να ανοίξουν μαζί ένα Καζακικό εστιατόριο.

"Και για να απαντήσω στην πρότασή σου, από την προσωπική μου εμπειρία είναι καλύτερο να επισκέπτεσαι ένα εστιατόριο από το να το διευθύνεις! Όσο και αν μ' αρέσει η Καζακική κουζίνα, που μου αρέσει και μένα πολύ, είναι εκπληκτική ειλικρινά, όπως και η φιλοξενία, όλα ήταν υπέροχα στη διοργάνωση. Υποθέτω το καλύτερο θα ήταν να ψάχνουμε σε όλο τον κόσμο Καζακικά εστιατόρια και να το αφήσουμε εκεί. Μπορούμε φυσικά να το συζητήσουμε, αλλά η πρότασή μου είναι να μην το κάνουμε!"

Διαβάστε ακόμα: 90ή κούπα για τον αδιανόητο Nole!

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots