ATP
Με Ruusuvuori στα ημιτελικά ο Τσιτσιπάς (vid)

 
Emil Ruusuvuori
Emil Ruusuvuori © Stockholm Open
tn team Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2022 - 22:20

O Emil Ruusuvuori πήρε με εμφατικό τρόπο την πρόκριση εις βάρος του Frances Tiafoe και θα είναι ο αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά στα ημιτελικά της Στοκχόλμης.

Μόλις 3 games έχασε ο Emil Ruusuvuori από τον ημιφιναλίστ του US Open και Νο.3 του ταμπλό, Frances Tiafoe, συντρίβοντας τον Αμερικανό με 6-1, 6-2 σε 64 μόλις λεπτά, για να πάρει το τελευταίο εισιτήριο για τους ημιτελικούς του Stockholm Open.

O Ruusuvuori πέτυχε 7 άσους, κέρδισε τους 26 από τους 27 πόντους στα πρώτα του σερβίς και δεν επέτρεψε στον Tiafoe να φτάσει σε break point, τη στιγμή που ο ίδιος αξιοποίησε τις 4 από τις 5 ευκαιρίες του και "έσπασε" από 2 φορές σε κάθε σετ το σερβίς του Αμερικανού.

Ο 23χρονος Φινλανδός, Νο.52 στην παγκόσμια κατάταξη, προκρίθηκε στον πρώτο του ημιτελικό στους τελευταίους 9 μήνες και στον 3ο συνολικά στη σεζόν.

Θα αντιμετωπίσει το Νο.1 του ταμπλό και πρωταθλητή του 2018, Στέφανο Τσιτσιπά, στην πρώτη τους επίσημη συνάντηση στο tour. Ο αγώνας θα γίνει το Σάββατο, στις 19:00 ώρα Ελλάδας και θα μεταδοθεί από το COSMOTE SPORT 6HD.

Θυμίζουμε πως στον άλλον ημιτελικό, που θα αρχίσει στις 15:00 το μεσημέρι, θα αναμετρηθούν οι Alex De Minaur και Holger Rune.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots