ATP
Βιέννη: Εύκολη πρεμιέρα ο Rublev, δυσκολεύτηκε ο Fritz (vids)

 
Andrey Rublev
Andrey Rublev © Astana Open
tn team Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2022 - 23:28

O Andrey Rublev απώλεσε μόλις 5 games στην πρεμιέρα του στη Βιέννη και πήρε μια άνετη πρόκριση εις βάρος του Diego Schwartzman. Νωρίτερα ο Taylor Fritz χρειάστηκε να σβήσει ένα match point απέναντι στον Yoshihito Nishioka.

Μετά από 92 λεπτά παιχνιδιού, ο Andrey Rublev επιβλήθηκε του Diego Schwartzman με 6-4, 6-1 και εξασφάλισε την πρόκριση για τον 2ο γύρο του Erste Bank Open της Βιέννης.

Δεν έχασε ούτε μια φορά το σερβίς του ο Ρώσος, Νο.3 στο ταμπλό, που έκανε ένα break νωρίς στο 1ο σετ, για να προηγηθεί με 3-1. Το 10ο game του 1ου σετ ήταν το μοναδικό που αντιμετώπισε break points o Rublev, αλλά έσβησε 3 ευκαιρίες του Αργεντινού και στο 5ο δικό του set point συνολικά, έκλεισε το σετ.

Πιο εύκολα ήταν τα πράγματα για τον Rublev στο 2ο σετ, στο οποίο δεν κινδύνεψε σε κανένα service game του και "έσπασε" 3 φορές το σερβίς του Schwartzman, για να φτάσει πολύ γρήγορα σ' αυτό το 6-1.

Στον 2ο γύρο της Βιέννης, ο Rublev θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Grigor Dimitrov και Thiago Monteiro.

Νωρίτερα σήμερα, ο Taylor Fritz έσβησε ένα match point απέναντι στον Yoshihito Nishioka, για να τον κερδίσει τελικά με 6-7 (4), 7-6 (7), 6-3, σε ένα συναρπαστικό ματς.

Σκούρα τα βρήκε και ο Borna Coric, ο οποίος χρειάστηκε να σβήσει break point στο 3-6, 5-5, 30-40, για να κερδίσει τελικά τον Quentin Halys με 3-6, 7-5, 6-3 και να μείνει "ζωντανός" στο 500άρι της Αυστρίας.

Τέλος, ο Francisco Cerundolo επιβλήθηκε του Filip Misolic από την Αυστρία με 6-3, 6-3, ενώ στον 2ο γύρο μπήκε και ο Karen Khachanov, ο οποίος επικράτησε του JJ Wolf με 7-6 (4), 7-5.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots