ATP
Διπλό στο Παρίσι Τσιτσιπάς και Rune

 
Διπλό στο Παρίσι Τσιτσιπάς και Rune
© Matt Fitzgerald
tn team Κυριακή, 30 Οκτωβρίου 2022 - 14:38

Οι Στέφανος Τσιτσιπάς και Holger Rune, θα ενώσουν ξανά τις δυνάμεις τους για το διπλό του παρισινού Masters αυτή την εβδομάδα.

Ο Τσιτσιπάς και ο Rune θα παίξουν μαζί διπλά στο Bercy του Παρισιου, για το Rolex Paris Masters, την ερχόμενη εβδομάδα.

Από την κλήρωση προέκυψε πως θα αντιμετωπίσουν στον 1ο γύρο τον Sebastian Baez και τον Albert Ramos-Vinolas, ενώ αν κερδίσουν θα παίξουν με το Νο.8 ζευγάρι του ταμπλό στον 2ο γύρο, τους Ivan Dodig και Austin Krajicek. Στα προημιτελικά διασταυρώνονται με τους Νο.1 του ταμπλό, Rajeev Ram και Joe Salisbury.

Αναλυτικά η κλήρωση του διπλού του Paris Masters

Θυμίζουμε πως Τσιτσιπάς και Rune έπαιξαν μαζί διπλό στο Σινσινάτι τον περασμένο Αύγουστο με μεγάλη επιτυχία, αφού παρέμειναν αήττητοι. Σε 3 αναμετρήσεις είχαν ισάριθμες νίκες, αποκλείοντας μάλιστα τους Νο.5 του ταμπλό Nikola Mektic και Mate Pavic, καθώς και τους Νο.4 Marcelo Arevalo και Jean-Julien Rojer.

Πριν τον αγώνα τους στα ημιτελικά όμως αποσύρθηκαν από το ταμπλό, καθώς ο Στέφανος είχε προκριθεί παράλληλα και στα ημιτελικά του μονού, που καθυστέρησαν λόγω των βροχοπτώσεων με αποτέλεσμα να γίνεται πολύ βαρύ το πρόγραμμα τις δυο τελευταίες ημέρες του τουρνουά και να θέλει να αφοσιωθεί στο μονό. Θυμίζουμε πως είχε προκριθεί και στον τελικό, κερδίζοντας τον Daniil Medvedev στα ημιτελικά, έχασε όμως το τρόπαιο από τον Borna Coric.

Τόσο ο Στέφανος όσο και ο Rune βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση. Πρόσφατα έπαιξαν αντίπαλοι στον τελικό της Στοκχόλμης, με τον 19χρονο Δανό να παίρνει τη νίκη, κερδίζοντας μάλιστα για 2η φορά φέτος τον Στέφανο.

Ο Rune είναι στην καλύτερη φάση της καριέρας του, αφού μετράει 9 διαδοχικές νίκες στο tour και 13 στις 14 τελευταίες αναμετρήσεις του. Σήμερα θα παίξει στον τελικό της Βασιλείας με αντίπαλο τον Felix Auger-Aliassime και ανεξάρτητα με το αποτέλεσμα, τη Δευτέρα θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στο Top 20 της παγκόσμιας κατάταξης της ΑΤΡ.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots