ATP
Τσιτσιπάς: "Ευχαριστημένος με το επίπεδο που έδειξα"

 
Τσιτσιπάς: "Ευχαριστημένος με το επίπεδο που έδειξα"
tn team Τετάρτη, 02 Νοεμβρίου 2022 - 17:33

Ευχαριστημένος με τον πρώτο του αγώνα στο Bercy ήταν ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που έπαιξε καλό τένις και το ευχαριστήθηκε, ειδικά μετά την κατάληξη που είχε η περσινή του παρουσία στο παρισινό τουρνουά.

"Ανυπομονούσα να παίξω έναν κανονικό αγώνα, πέρσι δεν κατάφερα να τον ολοκληρώσω και αυτό ήταν οδυνηρό, δεν είμαι παίκτης που αποσύρεται από αγώνες", είπε ο Τσιτσιπάς, στις δηλώσεις που έκανε από το court μετά τη νίκη του με 2-0 σετ επί του Daniel Evans.

Πέρσι, ο Τσιτσιπάς είχε αποσυρθεί στην πρεμιέρα του στο τουρνουά, απέναντι στον Alexei Popyrin, καθώς είχε ενοχλήσεις στο χέρι του.

"Δεν είχα καλές αναμνήσεις από πέρσι, γι' αυτό ήθελα να προσπαθήσω ξανά αυτή τη χρονιά και είμαι ευχαριστημένος με τον αγώνα που έκανα, το επίπεδο τένις που έδειξα όταν έπρεπε. Ήταν μια εξαιρετική αρχή", πρόσθεσε ο 24χρονος Έλληνας τενίστας.

"Κινόμουν καλά στο γήπεδο, κυριάρχησα και τα συνδύασα όλα καλά. Μετέτρεπα την άμυνα σε επίθεση, σέρβιρα καλά, ήμουν ήρεμος στις κρίσιμες στιγμές και αυτό απέδωσε", κατέληξε ο Τσιτσιπάς.

Στον 3ο γύρο του παρισινού Masters, o Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Cameron Norrie και Corentin Moutet.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots