ATP
Νίκη στην πρεμιέρα για Alcaraz, συνεχίζει το σερί ο Felix (vids)

 
Νίκη στην πρεμιέρα για Alcaraz, συνεχίζει το σερί ο Felix (vids)
© Swiss Indoors
tn team Τετάρτη, 02 Νοεμβρίου 2022 - 18:23

O Carlos Alcaraz ξεκίνησε με νίκη τις υποχρεώσεις του στο Paris Masters, επικρατώντας με 2-0 σετ του Yoshihito Nishioka. Συνέχεια στο νικηφόρο του σερί έδωσε ο Felix Auger-Aliassime, που βρέθηκε πίσω με σετ και με break απέναντι στον Mikael Ymer.

Ο Alcaraz έκανε θετικό ποδαρικό στο Bercy του Παρισιού, κερδίζοντας τον Nishioka με 6-4, 6-4 στην πρεμιέρα του στο Rolex Paris Masters, για να προκριθεί στη φάση των "16".

Ο κορυφαίος παίκτης του ταμπλό και της παγκόσμιας κατάταξης, έκανε πρώτος break στο 5ο game και προηγήθηκε με 3-2, αλλά ο Nishioka απάντησε και ισοφάρισε στο 4-4. Ανταποκρίθηκε με νέο break o Ισπανός, για να περάσει ξανά μπροστά και να κρατήσει το σερβίς του για το 6-4.

Στο 2ο σετ ένα break έκανε τη διαφορά και το έκανε ο Alcaraz στο 9ο game, για να περάσει μπροστά με 5-4. Ο Ισπανός κέρδισε τους 12 από τους 14 τελευταίους πόντους του σετ, στο οποίο έχανε με 3-4, για να "κλειδώσει" τη νίκη του σε 72 λεπτά.

Στον 3ο γύρο του παρισινού Masters, o Alcaraz θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Grigor Dimitrov και Fabio Fognini.

Εν τω μεταξύ, στους "16" προκρίθηκε και ο Felix Auger-Aliassime, ο οποίος έδωσε συνέχεια στο νικηφόρο του σερί, φτάνοντας τους 14 συνεχόμενους κερδισμένους αγώνες.

Δεν είχε καθόλου εύκολο απόγευμα ο 22χρονος Καναδός, που βρέθηκε πίσω με σετ και με break στο 6-7, 1-3 απέναντι στον Mikael Ymer, αλλά κατάφερε να αλλάξει τα δεδομένα και να φτάσει στην ανατροπή, κερδίζοντας τον Σουηδό με 6-7 (6), 6-4, 7-6 (6), έπειτα από 3 ώρες και 30 λεπτά μάχης!

Στον 3ο γύρο ο Auger-Aliassime θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Taylor Fritz και Gilles Simon.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots