ATP
Επιστρέφει στο Νο.3 μετά από έναν χρόνο ο Τσιτσιπάς

 
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς © Rolex Paris Masters
tennisnews team Πέμπτη, 03 Νοεμβρίου 2022 - 16:48

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς εξασφάλισε την επιστροφή του στο Νο.3 της παγκόσμιας κατάταξης μετά από έναν χρόνο σχεδόν, με τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα στο Παρίσι. Μπορεί ακόμα και νέο career high στο Νο.2 ο Έλληνας τενίστας.

Χωρίς να αγωνιστεί ακόμα στον 3ο γύρο του Paris Masters, o Τσιτσιπάς εξασφάλισε την επιστροφή του στο Νο.3 της παγκόσμιας κατάταξης, μετά και τον αποκλεισμό του Casper Ruud σήμερα, αλλά βεβαίως και τον χθεσινό αποκλεισμό του Daniil Medvedev.

O Τσιτσιπάς θα επιστρέψει στο Top 3 της ΑΤΡ για πρώτη φορά από τις 7 Νοεμβρίου του 2021, που ήταν και η τελευταία μέρα που βρέθηκε στο Νο.3. Αυτό είναι και το career high του, το οποίο και θα ισοφαρίσει.

Ούτε ο Rafael Nadal θα συνεχίσει την πορεία του στο Παρίσι, κάτι που σημαίνει πως ο Στέφανος έχει τη δυνατότητα να κυνηγήσει ακόμα και το Νο.2 και ένα νέο career high αυτή την εβδομάδα. Για να τα καταφέρει, θα πρέπει να κατακτήσει τον τίτλο στο παρισινό Masters.

Θυμίζουμε πως σήμερα, στις 20:30 ώρα Ελλάδας, ο Στέφανος θα αντιμετωπίσει τον Corentin Moutet για μια θέση στα προημιτελικά του Paris Masters.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots