ATP
Επιστρέφει στο Mubadala WTC ο Τσιτσιπάς

 
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς © Mike Lawrence/ATP Tour
tn team Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2022 - 19:24

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα επιστρέψει στο Άμπου Ντάμπι για το Mubadala World Tennis Championship τον Δεκέμβριο του 2022. Θυμίζουμε πως στο τουρνουά θα παίξουν οι Carlos Alcaraz και Casper Ruud, μεταξύ άλλων.

Οι διοργανωτές του Mubadala World Tennis Championship, ανακοίνωσαν τη συμμετοχή του Στέφανου Τσιτσιπά για το τουρνουά του 2022, που θα διεξαχθεί στο Zayed Sports City του Άμπου Ντάμπι από τις 16 έως τις 18 Δεκεμβρίου.

Γνωστή είναι συνεπώς οι 6άδα της φετινής διοργάνωσης, που θα αποτελείται από τους Τσιτσιπά, Carlos Alcaraz, Casper Ruud, Andrey Rublev, Frances Tiafoe και Cameron Norrie.

Θυμίζουμε πως οι δυο παίκτες με την καλύτερη θέση στην κατάταξη, αν δεν αλλάξει κάτι οι Alcaraz και Τσιτσιπάς δηλαδή, θα παίξουν απευθείας στα ημιτελικά τη 17η Δεκεμβρίου, ενώ οι υπόλοιποι τέσσερις θα αγωνιστούν στα προημιτελικά τη 16η Δεκεμβρίου.

Από το 2017 το τουρνουά φιλοξενεί και ταμπλό γυναικών, με δυο παίκτριες κάθε χρονιά μέχρι στιγμής. Στη φετινή διοργάνωση τον τίτλο θα διεκδικήσουν οι Ons Jabeur και Emma Raducanu.

O Τσιτσιπάς θα παίξει για 2η φορά στην καριέρα του στο δυνατό τουρνουά επίδειξης του Άμπου Ντάμπι, όπου είχε παίξει για 1η φορά το 2019, φτάνοντας μέχρι τον τελικό (είχε χάσει από τον Rafael Nadal).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots