ATP
Εκτός ημιτελικών Κύργιος και Κοκκινάκης (vids)

 
Εκτός ημιτελικών Κύργιος και Κοκκινάκης (vids)
© Corinne Dubreuil/ATP Tour
tn team Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2022 - 21:29

Οι Νικ Κύργιος και Θανάσης Κοκκινάκης ηττήθηκαν από τους Nikola Mektic και Mate Pavic κι έτσι έμειναν εκτός ημιτελικών στο ATP Finals.

Δεν κατάφεραν να συνεχίσουν στα ημιτελικά, στο ντεμπούτο τους στο ATP Finals οι Κοκκινάκης και Κύργιος, οι οποίοι ηττήθηκαν από τους Mektic και Pavic με 7-6 (4), 7-6 (4).

Ήταν ένα πολύ κλειστό παιχνίδι, με καμία από τις δυο ομάδες να μην καταφέρνει να φτάσει στο break. Και τα δυο σετ πήγαν σε tie-break, με τους πολύ έμπειρους Κροάτες να είναι πιο ουσιαστικοί στα κρίσιμα σημεία και να τα κατακτούν και τα δυο με 7-4.

Αυτή ήταν η 3η νίκη σε 3 αναμετρήσεις για τους Mektic και Pavic, που πήραν και "με τη βούλα" την 1η θέση στο Green group.

Τη 2η θέση πήραν τελικά οι Wesley Koolhof και Neal Skupski, Νο.1 στο Race και στο ταμπλό, που κέρδισαν νωρίτερα σήμερα τους Ivan Dodig και Austin Krajicek με 7-5, 4-6, 10-6.

Οι Κύργιος και Κοκκινάκης πήραν την 3η θέση, καθώς είχαν κερδίσει τους Dodig και Krajicek, αλλά έχασαν σήμερα, όπως έχασαν και από τους Koolhof και Skupski, στο match tie-break. Τελευταίοι στον όμιλο ήταν οι Dodig και Krajicek.

Στα ημιτελικά, που θα γίνουν αύριο, οι Mektic και Pavic θα αντιμετωπίσουν τους Lloyd Glasspool και Harri Heliovaara, ενώ στον άλλον ημιτελικό Koolhof και Skupski θα παίξουν με τους Rajeev Ram και Joe Salisbury.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots