ATP
Πάει και στη Σαουδική Αραβία ο Τσιτσιπάς

 
Πάει και στη Σαουδική Αραβία ο Τσιτσιπάς
© Corinne Dubreuil/ATP Tour
tn team Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2022 - 16:15

Εκτός από το Άμπου Ντάμπι, όπου θα βρεθεί στα μέσα του Δεκεμβρίου, ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα παίξει και στο επίσης πολύ δυνατό τουρνουά επίδειξης της Σαουδικής Αραβίας, το οποίο θα ξεκινήσει σε 2 μόλις εβδομάδες.

Γεμάτη pre-season θα έχει ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που ανακοινώθηκε ότι θα αγωνιστεί και στο τουρνουά επίδειξης της Σαουδικής Αραβίας, Diriyah Tennis Cup, το οποίο θα διεξαχθεί το τριήμερο 8-10 Δεκεμβρίου στην ομώνυμη πόλη.

Στο Diriyah θα βρεθούν πολύ μεγάλα ονόματα αυτή τη χρονιά, αφού εκτός από τον Στέφανο θα διεκδικήσουν τον τίτλο ακόμα οι Daniil Medvedev, Alexander Zverev, Andrey Rublev, Taylor Fritz, Νικ Κύργιος, Cameron Norrie, Dominic Thiem και Stan Wawrinka.

Συνολικά 12 παίκτες θα αγωνιστούν αυτή τη χρονιά στο event της Σαουδικής Αραβίας - μένουν ακόμα 3 να ανακοινωθούν - ενώ τα χρηματικά έπαθλα θα φτάσουν τα 3 εκατομμύρια δολάρια.

Ο Τσιτσιπάς, που για 1η φορά θα αγωνιστεί στη Σαουδική Αραβία, έχει πλέον τουλάχιστον δυο τουρνουά στο πρόγραμμά του για την περίοδο της pre-season, στο Diriyah (8-10 Δεκεμβρίου) και στο Άμπου Ντάμπι (16-18 Δεκεμβρίου). Θυμίζουμε πως η σεζόν του θα ξεκινήσει και επίσημα από το United Cup, στο Περθ της Αυστραλίας, στις 29 Δεκεμβρίου.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots