ATP
Όταν ο 13χρονος Ruud δεν πίστευε ότι θα γινόταν Top 10 παίκτης (vid)

 
Όταν ο 13χρονος Ruud δεν πίστευε ότι θα γινόταν Top 10 παίκτης (vid)
tn team Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2022 - 10:40

Μέχρι... Top 50 "έβλεπε" ο Casper Ruud όταν ήταν 13 ετών, σε μια συνέντευξή του από το 2012 να γίνεται viral το 2022, τη σεζόν που θα αποχαιρετήσει από το Νο.3 της παγκόσμιας κατάταξης.

"Αν δουλέψω σκληρά, ίσως μπορέσω να μπω στο Top 100 ή και στο Top 50", είχε απαντήσει σε μια συνέντευξη που έδωσε ο 13χρονος τότε Casper, στην ερώτηση για το που έβλεπε τον εαυτό του σε 10 χρόνια.

Τα 10 χρόνια πέρασα και ο 23χρονος πλέον Ruud βρίσκεται στο Νο.3 της παγκόσμιας κατάταξης, μετά από την εκπληκτική χρονιά που έκανε, παίζοντας στους τελικούς του Roland Garros, του US Open και του ATP Finals. Μετά τον τελικό του US Open, είχε ανεβεί μάλιστα και στο Νο.2 του κόσμου.

Βέβαια, η στάση του μικρού Casper δεν είχε μόνο θετικά σχόλια, αφού αρκετοί ήταν εκείνοι που σημείωσαν πως ούτε τότε, ούτε και τώρα, ο Νορβηγός τενίστας δεν πιστεύει αρκετά στον εαυτό του και αυτό ενδεχομένως να τον επηρέασε και στα τρια μεγάλα παιχνίδια που έδωσε φέτος, χάνοντάς τα και τα τρια.

Το μόνο σίγουρο πάντως είναι πως ο Ruud ήταν μια από τις εκπλήξεις αυτής της χρονιάς, δείχνοντας παράλληλα πως η σκληρή δουλειά και η συνέπεια επιβραβεύουν.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots