ATP
Προπονήθηκε στη Νέα Υόρκη ο Federer (vids)

 
Προπονήθηκε στη Νέα Υόρκη ο Federer (vids)
tennisnews team Δευτέρα, 05 Δεκεμβρίου 2022 - 13:52

O Roger Federer βρέθηκε στη Νέα Υόρκη, όπου παρακολούθησε τον αγώνα των Brooklyn Nets με τους Boston Celtics στο NBA και προπονήθηκε στην ακαδημία του John McEnroe, δείχνοντας πως απολαμβάνει το τένις ακόμα και όταν δεν τον περιμένουν αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Ο 41χρονος Ελβετός, ο οποίος αποχαιρέτησε το επαγγελματικό τένις οριστικά τον περασμένο Σεπτέμβριο σε μια αξέχαστη βραδιά στο Λονδίνο μέσω του Laver Cup, βρέθηκε στην ακαδημία του John McEnroe στη Νέα Υόρκη και χτύπησε μερικές μπάλες.

 
 
 
Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida por Ion Efrim (@ionnefrim)

Αυτή τη στιγμή δεν περιμένει κάποια αγωνιστική υποχρέωση τον Federer, που όμως φαίνεται ότι απολαμβάνει τις προπονήσεις και θέλει να παραμείνει σε καλή κατάσταση, παρότι ακόμα το γόνατό του δεν έχει επανέλθει πλήρως, όπως αποκάλυψε και από το Τόκιο, όπου βρέθηκε πριν μερικές μέρες για event της Uniqlo.

Χθες το βράδυ, ο Ελβετός θρύλος είχε βρεθεί στο Barclays Center και παρακολούθησε τον αγώνα των Nets με τους Celtics για το NBA.

Αξίζει να σημειωθεί, πως μέσα σε λίγες εβδομάδες ο Federer βρέθηκε από τη μια άκρη του κόσμου στην άλλη, αφού ήταν στην Ιαπωνία για την εκδήλωση της Uniqlo, παίζοντας τένις με τα παιδιά, τον Kei Nishikori και τον Shingo Kunieda, λίγο αργότερα επέστρεψε στην Ευρώπη και βρέθηκε στο Λονδίνο, κάνοντας μια επίσκεψη και στο αγαπημένο του Wimbledon, ενώ στη συνέχεια πέρασε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και στην αμερικανική μητρόπολη.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots