ATP
Diriyah Tennis Cup: Συμπληρώθηκαν οι ημιτελικοί

 
Diriyah Tennis Cup: Συμπληρώθηκαν οι ημιτελικοί
tn team Πέμπτη, 08 Δεκεμβρίου 2022 - 23:08

Με τη νίκη του Taylor Fritz επί του Hubert Hurkacz, ολοκληρώθηκε η 1η μέρα του Diriyah Tennis Cup. Νωρίτερα προκρίθηκαν στα ημιτελικά οι Daniil Medvedev, Stan Wawrinka και Cameron Norrie. Όλα τα αποτελέσματα.

Ο Fritz επικράτησε του Hurkacz με 7-6 (3), 7-5 κάνοντας ένα πολύ καλό παιχνίδι, για να πάρει το τελευταίο εισιτήριο για τους ημιτελικούς του Diriyah Tennis Cup στη Σαουδική Αραβία.

Ο Αμερικανός δεν απειλήθηκε με break point στο 1ο σετ, στο οποίο ήταν καλύτερος στο tie-break και το κατέκτησε με 7-3. Στο 2ο σετ επέστρεψε από το 0-1, 0-40 για να κάνει το 1-1 και στο 7ο game έκανε και το πρώτο break της αναμέτρησης, περνώντας μπροστά με 4-3.

Στο 10ο game είχε match point στο 5-4, 40-30, αλλά ο Hurkacz κατάφερε να μείνει στο ματς και να κάνει το break για το 5-5. Η απάντηση ήρθε άμεσα από τον Fritz, που έκανε αμέσως νέο break, πέρασε ξανά μπροστά στο 6-5 και τη δεύτερη φορά που σέρβιρε για τη νίκη το έκανε με επιτυχία.

Στους αυριανούς ημιτελικούς, ο Fritz θα αντιμετωπίσει τον Cameron Norrie, που νωρίτερα κέρδισε τον Στέφανο Τσιτσιπά με 6-4, 6-4.

Ο Norrie και ο Wawrinka κέρδισαν από δυο αγώνες σήμερα, με τον 37χρονο Ελβετό να επικρατεί για τα προημιτελικά του Andrey Rublev με 6-7 (3), 6-2, 10-6, για να πάρει κι αυτός την πρόκριση για την ημιτελική φάση.

Εκεί θα αντιμετωπίσει τον υπερασπιστή του τίτλου, Daniil Medvedev, που αγωνίστηκε απευθείας στα προημιτελικά και κέρδισε τον Alexander Zverev με 6-0, 6-4.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots