ATP
Murray: "Θα δουλέψω πολύ σκληρά - μεγάλοι στόχοι το 2023"

 
Murray: "Θα δουλέψω πολύ σκληρά - μεγάλοι στόχοι το 2023"
© Corinne Dubreuil
tn team Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2022 - 12:50

Ο Andy Murray μίλησε στο επίσημο podcast της ΑΤΡ και αποκάλυψε τα μεγάλα σχέδια που κάνει για την επόμενη σεζόν, θέλοντας να δώσει συνέχεια στην ανοδική πορεία που χάραξε το 2022.

"Αν φτάσεις στο κορυφαίο επίπεδο και κάποια στιγμή ανεβείς και στο Νο.1, αυτό θα μείνει ως ένα σημείο αναφοράς και για το υπόλοιπο της καριέρας σου", σχολίασε ο Murray, εξηγώντας πως το γεγονός ότι έχει περάσει από την κορυφή, μοιραία καθορίζει τόσο τους στόχους του, όσο και τις απαιτήσεις του κόσμου από εκείνον.

"Η χρονιά μου ήταν αρκετά φυσιολογική. Ξεκίνησα από το Νο.135 του κόσμου και τώρα βρίσκομαι στο Νο.45, έκανα δηλαδή ένα μεγάλο άλμα. Θα ήθελα να τα έχω πάει καλύτερα, δεν νομίζω πως έπαιξα το καλύτερό μου τένις, αλλά ήταν μια καλή σεζόν και θέλω να συνεχίσω αυτή την ανοδική πορεία. Αυτή τη χρονιά σημείωσα μεγάλες προόδους. Αν δεν συνεχίσω με τον ίδιο τρόπο θα πρέπει να κοιτάξω κάποια πράγματα, αλλά έχω μεγάλους στόχους για την επόμενη χρονιά", είπε επίσης ο 35χρονος Βρετανός, πρωταθλητής σε 3 Grand Slams τουρνουά.

Ο Murray θα αγωνιστεί την ερχόμενη εβδομάδα στο τουρνουά επίδειξης που διοργανώνει ο αδερφό του, Jamie, Battle of the Brits, ενώ αργότερα θα μεταβεί στη Φλόριντα, για να συνεχίσει τη δουλειά της προετοιμασίας για την επόμενη σεζόν.

"Θα πάω στη Φλόριντα για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια. Εκεί έκανα πάντα την προετοιμασια μου στην pre-season όταν ήμουν νέος. Σκοπεύω να δουλέψω πολύ σκληρά", έιπε χαρακτηριστικά.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots