ATP
Nadal: "Συνεχίζω τη θεραπεία, ισχύουν οι προθεσμίες"

 
Nadal: "Συνεχίζω τη θεραπεία, ισχύουν οι προθεσμίες"
© Corinne Dubreuil/ATP Tour
tn team Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2023 - 21:02

O Rafael Nadal έκανε νέες εξετάσεις στη Βαρκελώνη σήμερα και επιβεβαίωσε τις εκτιμήσεις των γιατρών στην Αυστραλία, που του είχαν πει ότι θα επιστρέψει στη δράση σε 6-8 εβδομάδες.

Όπως έγραψε στην ανακοίνωσή του, ο Rafa επισκέφτηκε σήμερα την κλινική Tecknon στη Βαρκελώνη και έκανε εξετάσεις, όπου επιβεβαίωσε τα αποτελέσματα των εξετάσεων που έκανε και στη Μελβούρνη.

Ως εκ τούτου, θα συνεχίσει τη θεραπεία για 3 εβδομάδες και μετά θα κάνει νέες εξετάσεις, για να δει την εξέλιξη της κατάστασής του. Ξεκαθάρισε πάντως πως τα deadlines μένουν τα ίδια, με αυτά που του είπαν οι γιατροί στην Αυστραλία.

Θυμίζουμε πως ο 36χρονος Ισπανός τραυματίστηκε στον λαγονοψοΐτη μυ του αριστερού του ποδιού κατά τη διάρκεια του αγώνα του με τον Jenson Brooksby στο Australian Open και οι πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών, μετά και τις εξετάσεις που έκανε στη Μελβούρνη, ήταν πως θα έμενε εκτός για τις επόμενες 6-8 εβδομάδες.

Η μια εβδομάδα ήδη πέρασε, οπότε μπορούμε να τον δούμε να επανέρχεται σε κάτι περισσότερο από έναν μήνα, αν επιβεβαιωθεί το πιο αισιόδοξο σενάριο.

Σε κάθε περίπτωση πάντως ο Rafa θα χάσει τα δυο τουρνουά στη Μέση Ανατολή που σκόπευε να αγωνιστεί αυτή τη χρονιά τον Φεβρουάριο, το 250άρι της Ντόχα και το 500άρι του Ντουμπάι και μένει να δούμε αν θα μπορέσει να συμμετέχει στα αμερικανικά Masters του Μαρτίου, σε Indian Wells και Μαϊάμι.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots