6-8 εβδομάδες εκτός ο Rafa

 
6-8 εβδομάδες εκτός ο Rafa
tn team Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2023 - 8:57

Οι εξετάσεις που έκανε ο Rafael Nadal μετά τον χθεσινό του αγώνα με τον Mackenzie McDonald έδειξαν πως έχει θλάση δεύτερου βαθμού στον λαγονοψοΐτη μυ και σύμφωνα με τις πρώτες ιατρικές εκτιμήσεις θα μείνει εκτός αγώνων για 6-8 εβδομάδες.

Ούτε τα καλύτερα, ούτε τα χειρότερα είναι τα νέα για τον Rafael Nadal, που χθες αντιμετώπισε έντονο πρόβλημα τραυματισμού στην αναμέτρησή του με τον Mackenzie McDonald για τον 2ο γύρο του Australian Open, στην οποία ηττήθηκε με 3-0 σετ.

Οι εξετάσεις έδειξαν θλάση δεύτερου βαθμού στον λαγονοψοΐτη μυ του αριστερού ποδιού του 36χρονου Ισπανού, που θα μείνει εκτός για 6-8 εβδομάδες, όπως έγραψε και ο ίδιος στη σχετική του δημοσίευση.

Αυτό φυσικά σημαίνει πως δεν μπορεί πλέον να σκέφτεται την Ντόχα, που είχε πει χθες ότι θα ήθελε ιδανικά να είναι στο Κατάρ τον Φεβρουάριο, ούτε το Ντουμπάι, όπου έχει ανακοινωθεί η επιστροφή του μετά από 15 χρόνια.

Αν επιβεβαιωθεί δε το χειρότερο σενάριο των 8 εβδομάδων, ο Nadal δεν θα παίξει ούτε τον φιλικό αγώνα που έχει κλείσει με τον Carlos Alcaraz στις 5 Μαρτίου στο Λας Βέγκας, αλλά ούτε και στο πρώτο Masters της χρονιάς, στο Indian Wells.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots