ATP
Θα παίξουν διπλά στο Ρότερνταμ οι αδερφοί Τσιτσιπά

 
Θα παίξουν διπλά στο Ρότερνταμ οι αδερφοί Τσιτσιπά
© ABN AMRO WTT
tn team Τετάρτη, 01 Φεβρουαρίου 2023 - 20:33

Ο Στέφανος και ο Πέτρος Τσιτσιπάς θα επιστρέψουν στο Ρότερνταμ αυτό το μήνα, για να αγωνιστούν στο διπλό του ABN AMRO World Tennis Tournament.

Τα αδέρφια Τσιτσιπά βρισκόντουσαν κοντά στην απευθείας είσοδο στο ταμπλό του διπλού, τελικά όμως εξασφάλισαν wild card από τη διοργάνωση κι έτσι γνωρίζουν ήδη πως θα είναι στο ταμπλό.

Θα επιστρέψουν στο 500άρι του Ρότερνταμ μετά από 2 χρόνια, καθώς είχαν παίξει και το 2021 στο διπλό του τουρνουά και είχαν φτάσει μάλιστα μέχρι τα προημιτελικά, πετυχαίνοντας εκεί την πρώτη τους ΑΤΡ νίκη.

Θυμίζουμε πως πριν από λίγες μέρες πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη και σε ένα Grand Slam, με τον Πέτρο να βρίσκεται τώρα ψηλότερα από ποτέ, στο Νο.137 της παγκόσμιας κατάταξης της ΑΤΡ στα διπλά.

Και ενώ μαζί με τον αδερφό του θα παίξει για 2η φορά στο διπλό, συνολικά στο Ρότερνταμ ο Στέφανος θα αγωνιστεί για 7η φορά στην καριέρα του, αφού ήταν ένα από τα πρώτα τουρνουά ΑΤΡ που έλαβε μέρος, το 2017, και έκτοτε δεν έχει απουσιάσει ούτε μια φορά. Πέρσι είχε κάνει την καλύτερη πορεία του, φτάνοντας μέχρι τον τελικό, όπου ηττήθηκε από τον Felix Auger-Aliassime.

Το τουρνουά του 2023, που θα είναι το 50ό ABN AMRO World Tennis Tournament, θα γίνει την εβδομάδα 13-19 Φεβρουαρίου.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots