ATP
Χάνει το Ακαπούλκο λόγω τραυματισμού ο Τσιτσιπάς!

 
Χάνει το Ακαπούλκο λόγω τραυματισμού ο Τσιτσιπάς!
tn team Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2023 - 20:33

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ανακοίνωσε μέσα από τα social media πως δεν θα αγωνιστεί στο Ακαπούλκο την επόμενη εβδομάδα, εξαιτίας τραυματισμού.

Όπως εξήγησε στην ανακοίνωσή του, ο 24χρονος Έλληνας τενίστας αντιμετωπίζει ένα θέμα στον ώμο του. Ο τραυματισμός αυτός ξεκίνησε να τον ταλαιπωρεί λίγο μετά το Australian Open.

Δεν τον εμπόδισε να παίξει στο Davis Cup στην Αθήνα, αλλά και στο Ρότερνταμ τις προηγούμενες εβδομάδες, ωστόσο δεν υποχώρησε και τελικά τον ανάγκασε να αποσύρει τη συμμετοχή του από το Abierto Mexicano του Ακαπούλκο, που θα γίνει την επόμενη εβδομάδα.

"Με μεγάλη απογοήτευση, πρέπει να ανακοινώσω την απόσυρσή μου από το Abierto Mexicano του Ακαπούλκο, λόγω ενός τραυματισμού στον ώμο που αποκόμισα μετά το Australian Open. Το Μεξικό είναι ένας από τους αγαπημένους μου προορισμούς στον κόσμο και πάντα εκμεταλλευόμουν αυτή την ευκαιρία να αγωνίζομαι σ' αυτό του υψηλού κύρους τουρνουά", έγραψε στη δημοσίευσή του ο Τσιτσιπάς.

"Παρά το πισωγύρισμα αυτό, επιλέγω να συγκεντρώνομαι στα θετικά. Θα χρησιμοποιήσω αυτόν τον χρόνο για να ξεκουραστώ, να αναρρώσω και να επιστρέψω δυνατότερος από ποτέ. Θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά για να πετύχω τους στόχους μου και είμαι αισιόδοξος πως θα έχω πολλές ευκαιρίες να αγωνιστώ στο Μεξικό στο μέλλον", πρόσθεσε το Νο.3 της παγκόσμιας κατάταξης, ο οποίος αναφέρθηκε εκτενώς και στους φαν στο Μεξικό, ευχαριστώντας τους για τη μεγάλη στήριξη που του δείχνουν πάντα.

Αν όλα πάνε καλά, ο Τσιτσιπάς αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση σε 2 περίπου εβδομάδες, για το πρώτο Masters της χρονιάς, στο Indian Wells.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots