ATP
Medvedev και Rublev για την κούπα στο Ντουμπάι

 
Medvedev και Rublev για την κούπα στο Ντουμπάι
© Peter Staples/ATP Tour
tn team Σάββατο, 04 Μαρτίου 2023 - 6:48

Ο Daniil Medvedev και o Andrey Rublev θα αναμετρηθούν στον σημερινό τελικό του Dubai Tennis Championships. Που και πότε θα δείτε τον αγώνα. 

Ο τελικός του 500αριού του Ντουμπάι, θα γίνει το απόγευμα του Σαββάτου, στις 17:00 ώρα Ελλάδας και θα μεταδοθεί ζωντανά από το COSMOTE SPORT 6HD.

Θα είναι η 7η συνάντηση των δυο Ρώσων για το tour, με τον Medvedev να έχει κερδίσει 4 φορές τον Rublev στις 6 προηγούμενες (4-2). Στην τελευταία τους συνάντηση πάντως ο Rublev είχε πάρει τη νίκη, σε ένα ματς που είχε κριθεί στο tie-break του 3ου σετ, για το round robin του ATP Finals τον περασμένο Νοέμβριο.

Αυτή την περίοδο πάντως σίγουρα ο Medvedev δείχνει να βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση, καθώς προέρχεται από 13 διαδοχικές νίκες στο tour, κερδίζοντας χθες και τον Novak Djokovic, στην πρώτη ήττα του Σέρβου στη χρονιά.

O Medvedev θα διεκδικήσει τον 3ο τίτλο του στις 3 τελευταίες εβδομάδες, μετά το 500άρι του Ρότερνταμ και το 250άρι της Ντόχας. Συνολικά θα διεκδικήσει τον 18ο τίτλο του, στον 30ό τελικο της καριέρας του (17-12 σε τελικούς).

Ο Rublev από την πλευρά του πέτυχε κι αυτός μια πολύ καλή νίκη χθες επί του Alexander Zverev και θα διεκδικήσει τον 2ο διαδοχικό τίτλο του στο Ντουμπάι, όπου ήταν πρωταθλητής πέρσι.

Θα είναι ο 1ος τελικός στη χρονιά για τον 25χρονο, που έχει κερδίσει τους 4 τελευταίους τελικούς του και θα διεκδικήσει τον 13ο τίτλο της καριέρας του (12-5 σε τελικούς).

Το πρόγραμμα του Σαββάτου (04/03):

Centre Court:
17:00 Daniil Medvedev [3] v. Andrey Rublev [2] COSMOTE SPORT 6HD

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots