ATP
Τσιτσιπάς: "Θέλω οι άνθρωποι να ονειρεύονται και να μην φοβούνται" (vid)

 
Τσιτσιπάς: "Θέλω οι άνθρωποι να ονειρεύονται και να μην φοβούνται" (vid)
tn team Τετάρτη, 08 Μαρτίου 2023 - 16:35

Στα πλαίσια της προώθησης της σειράς του Netflix "Break Point", o Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για τις αγαπημένες του δραστηριότητες εκτός από το τένις, που του επιτρέπουν να εκφραστεί και να αναπτυχθεί ως άνθρωπος, αλλά και τη γενικότερη στάση ζωής του.

"Δεν θέλω να περάσει ούτε μια μέρα στη ζωή μου που θα είμαι στάσιμος και δεν θα αναπτύξω τον εαυτό μου μέσα από εμπειρίες. Έχω έναν φόβο μη χάσω αυτή την ευκαιρία και δεν θέλω ο κόσμος να με γνωρίζει μόνο από το τένις μου. Η ζωή είναι για περιπέτειες, η ζωή είναι για να δημιουργείς όμορφες αναμνήσεις", είπε ο Τσιτσιπάς στο βίντεο που κυκλοφορεί στα social media, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του Netflix πως το Break Point ανανεώθηκε για 2η σεζόν.

Ο Στέφανος είναι ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές του ανδρικού tour τα τελευταία χρόνια, συνεπώς δεν θα γινόταν να μην ήταν και στους πρωταγωνιστές της σειράς.

Εκτός από το τένις όμως, ασχολείται με πολλά ακόμα πράγματα, όπως η κινηματογράφηση και η παραγωγή μουσικής.

"Θέλω να δημιουργήσω μια ευρύτερη, μια μεγαλύτερη αυτοκρατορία από το τένις. Έχω εξερευνήσει το κομμάτι της δημιουργίας ταινιών και το τι μπορώ να κάνω, αλλά και το ποιες ιστορίες θέλω να πω. Η μουσική επίσης μου έχει επιτρέψει να εκφράσω κάτι διαφορετικό."

Ο 24χρονος Έλληνας πρωταθλητής, ο οποίος αυτό το μήνα θα έχει και την ευκαιρία να διεκδικήσει το Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης στην Αμερική, έκλεισε με ένα μήνυμα, που πηγάζει από τη δική του στάση ζωής.

"Θα ήθελα να δώσω στους ανθρώπους τη δυνατότητα να ονειρεύονται και να μην φοβούνται. Ο μόνος τρόπος που μπορείτε να φτάσετε σ' αυτό το σημείο, είναι να βγείτε από τη βολή σας και να αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots