ATP
Συνεχίζει το σερί και στην Αμερική ο Medvedev (vids)

 
Συνεχίζει το σερί και στην Αμερική ο Medvedev (vids)
© Peter Staples/ATP Tour
tn team Σάββατο, 11 Μαρτίου 2023 - 9:29

Την 15η διαδοχική νίκη του πανηγύρισε ο Daniil Medvedev, ο οποίος κέρδισε στην πρεμιέρα του στο Indian Wells τον Brandon Nakashima. Στον 3ο γύρο προκρίθηκαν και οι Andrey Rublev και Alexander Zverev.

O Medvedev έδωσε συνέχεια στις καλές του εμφανίσεις και πέτυχε την 15η συνεχόμενη νίκη του στο tour, επικρατώντας του Nakashima με 6-4, 6-3.

O Medvedev κατάφερε να προστατεύσει το σερβίς του σε ολόκληρο το παιχνίδι, σώζοντας και τα 6 break points που αντιμετώπισε, στο 2ο σετ. Στο 1ο σετ "έσπασε" μια φορά τον Αμερικανό και άλλες δυο στο 2ο, για να "σφραγίσει" τη νίκη του σε 1 ώρα και 26 λεπτά.

Στον 3ο γύρο του Indian Wells Masters, o Medvedev θα αντιμετωπίσει τον Ilya Ivashka. Ο Λευκορώσος κέρδιζε τον Botic Van De Zandschulp με 7-5, 3-2, όταν ο Ολλανδός εγκατέλειψε λόγω τραυματισμού.

Στον αγώνα που έκλεισε το σημερινό πρόγραμμα, ο Andrey Rublev έπαιξε πολύ καλό τένις και κέρδισε τον Jiri Lehecka με 6-4, 6-2. Επόμενος αντίπαλος για τον Rublev θα είναι ο Ugo Humbert, που απέκλεισε τον Denis Shapovalov με 7-5, 6-4.

Νωρίτερα, o Frances Tiafoe επιβλήθηκε του Marcos Giron με 6-2, 6-2, ενώ ο Casper Ruud κέρδισε τον Diego Schwartzman με 6-2, 6-3. Πρόκριση και για τον Alexander Zverev, που νίκησε τον Pedro Cachin με 6-3, 6-1. Τέλος, εκτός έμεινε ο Matteo Berrettini, ο οποίος ηττήθηκε από τον Taro Daniel με 7-6 (5), 0-6, 6-3.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots