ATP
"Καθάρισε" στο 3ο σετ και συνεχίζει το σερί ο Medvedev (vids)

 
Daniil Medvedev
Daniil Medvedev © Peter Staples/ATP Tour
tn team Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2023 - 8:12

O Daniil Medvedev έχασε σετ από τον Ilya Ivashka, αλλά "καθάρισε" την αναμέτρηση στο 3ο σετ και έφτασε στις 16 συνεχόμενες νίκες στο tour. Τρίτο σετ χρειάστηκε και ο Alexander Zverev, ενώ εκτός έμεινε ο Casper Ruud.

Ο Medvedev δεν είχε εύκολο βράδυ απέναντι στον Ivashka στο δεύτερο παιχνίδι του για το Indian Wells, αλλά στο 3ο σετ "καθάρισε" την υπόθεση πρόκριση και επικράτησε του Λευκορώσου με 6-2, 3-6, 6-1.

Ο 4 φορές πρωταθλητής σε Masters 1000 διοργανώσεις, έφτασε τις 17 διαδοχικές νίκες στο tour και συνεχίζει την προσπάθειά του για να κατακτήσει τον 4ο συνεχόμενο τίτλο του. Θυμίζουμε πως τον προηγούμενο μήνα κέρδισε 3 τίτλους μέσα σε 3 εβδομάδες, στο Ρότερνταμ, στην Ντόχα και στο Ντουμπάι.

Στον 4ο γύρο του Indian Wells, o Medvedev θα αντιμετωπίσει τον Alexander Zverev. O Γερμανός είχε δύσκολο έργο απέναντι στον Emil Ruusuvuori, στο τέλος όμως πανηγύρισε μια πολύτιμη νίκη, ιδίως για την ψυχολογία του, με 7-5, 1-6, 7-5.

Στην καλύτερη 16άδα μπήκε και ο Andrey Rublev, o οποίος κέρδισε τον Ugo Humbert με 7-5, 6-3. Επόμενος αντίπαλος για τον Rublev θα είναι ο Cameron Norrie, που κέρδισε τον Taro Daniel, με 6-7 (5), 7-5, 6-2.

Εκτός συνέχειας έμεινε ο Casper Ruud, No.3 στο ταμπλό, που ηττήθηκε από τον Cristian Garin με 6-4, 7-6 (2). Ο Garin, ο οποίος έχει ξεκινήσει από τα προκριματικά τις υποχρεώσεις του, θα παίξει στους "16" με τον Alejandro Davidovich Fokina, που απέκλεισε τον Karen Khachanov με 6-3, 1-6, 6-4.

Τέλος, στους "16" πέρασε και ο Frances Tiafoe, που κέρδισε τον Jason Kubler με 6-3, 6-2. Στον επόμενο γύρο ο Tiafoe θα αντιμετωπίσει τον Alejandro Tabilo, που συνεχίζει τη μεγάλη πορεία του από τα προκριματικά, επικρατώντας και του Jordan Thompson με 6-3, 7-6 (6).

Tα highlights της ημέρας:

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots