ATP
Διαψεύδει για Monte-Carlo ο Nadal: "Δεν ξέρω πότε θα επιστρέψω"

 
Διαψεύδει για Monte-Carlo ο Nadal: "Δεν ξέρω πότε θα επιστρέψω"
© Corinne Dubreuil/ATP Tour
tn team Τρίτη, 28 Μαρτίου 2023 - 12:11

O Rafael Nadal δεν επιβεβαιώνει πως θα επιστρέψει στο Monte-Carlo σε 3 εβδομάδες, λέγοντας πως δεν είναι τίποτα σίγουρο και πως ούτε ο ίδιος γνωρίζει την ημερομηνία της επιστροφής του στο tour.

"Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω ότι θα παίξω στο Monte-Carlo, βλέπω την κατάστασή μου μέρα με τη μέρα και δεν μπορώ να ανακοινώσω κάτι που δεν γνωρίζω", είπε χαρακτηριστικά ο Nadal στους δημοσιογράφους, που βρέθηκε σε μια εκδήλωση στη Μαγιόρκα, ως εκπρόσωπος του ιδρύματός του, Rafa Nadal Foundation.

"Δεν ξέρω ποιος δίνει αυτές τις πληροφορίες. Αν ήταν αλήθεια θα το επιβεβαίωνα, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να το κάνω. Συνεχίζω να ακολουθώ τη θεραπεία, αλλά δεν γνωρίζω ακόμα πότε θα αγωνιστώ ξανά", πρόσθεσε ο 36χρονος Ισπανός. 

Ο Rafa αναφερόταν στη διαρροή ότι θα παίξει στο Monte-Carlo Masters, η οποία ωστόσο έγινε από την ίδια τη διοργάνωση του Μονακό, που με μια δημοσίευση στα social media γνωστοποίησε ότι ο Ισπανός είναι έτοιμος να επιστρέψει στο tour και να διεκδικήσει τον 12ο τίτλο του στο "πριγκιπάτο".

Aυτό απ' ότι φαίνεται δεν ισχύει, με τον Nadal να παραμένει αμφίβολος για το Monte-Carlo Masters, αλλά όπως όλα δείχνουν θα επιστρέψει κάποια στιγμή μέσα στη χωμάτινη σεζόν.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots