ATP
Έκλεισε τον ημιτελικό με Medvedev o Khachanov (vids)

 
Karen Khachanov
Karen Khachanov © Peter Staples/ATP Tour
tn team Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2023 - 23:37

O Karen Khachanov απώλεσε μόλις 5 games από τον Francisco Cerundolo και έκλεισε έναν μεγάλο ημιτελικό με τον Daniil Medvedev στο Μαϊάμι.

Ο Khachanov επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί απέναντι στον Cerundolo, τον οποίο κέρδισε με 6-3, 6-2 σε 75 μόλις λεπτά, για να προκριθεί στα ημιτελικά του Miami Open.

Θα είναι ο 1ος ημιτελικός για τον Khachanov σε ένα Masters 1000 τουρνουά στα 4 τελευταία χρόνια, μετά από το Masters του Καναδά, όπου ήταν ημιφιναλίστ το 2018 και το 2019. Μαζί και με το Paris-Bercy του 2018, όπου ήταν πρωταθλητής, αυτός θα είναι συνολικά ο 4ος ημιτελικός του σε 1000άρι στην καριέρα του.

Ο Cerundolo έκανε πρώτος break στην αναμέτρηση και προηγήθηκε με 3-2 στο 1ο σετ, η απάντηση όμως ήρθε εμφατικά από τον Khachanov, που κέρδισε τα 6 επόμενα games και βρέθηκε μπροστά με 6-3, 2-0.

Στο 5ο game έκανε ακόμα ένα break o Ρώσος, που ξεκαθάρισε τα πράγματα και τελικά ολοκλήρωσε στα 8 games αυτό το σετ, λίγο μετά τη συμπλήρωση της μιας ώρας αγώνα.

Στα ημιτελικά του Μαϊάμι, ο Khachanov θα αντιμετωπίσει τον συμπατριώτη του, Daniil Medvedev, που νωρίτερα είχε κερδίσει τον Christopher Eubanks με 6-3, 7-5.

Αυτή θα είναι η 5η συνάντησή τους για το ATP Tour, με τον Medvedev να έχει κερδίσει τις 3 προηγούμενες (3-1).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots