ATP
Medvedev και Sinner για την κούπα στο Μαϊάμι

 
Medvedev και Sinner για την κούπα στο Μαϊάμι
© Peter Staples/ATP Tour
tennisnews team Κυριακή, 02 Απριλίου 2023 - 12:16

Ο μεγάλος τελικός του ανδρικού τουρνουά θα ολοκληρώσει το Miami Open απόψε, με τον Daniil Medvedev να αντιμετωπίζει τον Jannik Sinner, από τον οποίο δεν έχει χάσει ποτέ στην καριέρα του.

Ο τελικός των ανδρών του Miami Open θα αρχίσει στις 20:00 το βράδυ ώρα Ελλάδας, σήμερα Κυριακή (02/04).

Θα είναι η 6η αναμέτρηση του Sinner με τον Medvedev, με τον Ρώσο να έχει κερδίσει και τις 5 προηγούμενες συναντήσεις τους. Η πιο πρόσφατη ήταν πριν από 1,5 περίπου μήνα, για έναν ακόμα τελικό στο Ρότερνταμ, όπου ο Medvedev είχε επικρατήσει με 5-7, 6-2, 6-2.

Ο Medvedev βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση και έχει κερδίσει τους 23 από τους 24 τελευταίους αγώνες του στο tour. Αυτός θα είναι ο 5ος συνεχόμενος τελικός που θα παίξει, μετά τους 3 συνεχόμενους κερδισμένους τίτλους σε Ρότερνταμ, Ντόχα και Ντουμπάι και τον χαμένο τελικό στο Indian Wells από τον Carlos Alcaraz.

Συνολικά αυτός θα είναι ο 32ος τελικός στην καριέρα του και θα διεκδικήσει τον 19ο τίτλο του, 5ο σε Masters 1000 τουρνουά, όπου θα είναι σε τελικό για 8η φορά (4-3).

Ο Sinner από την πλευρά του θα παίξει μόλις για 2η φορά σε έναν τελικό Masters, έχοντας παίξει στον τελικό του ίδιου τουρνουά το 2021. Θα διεκδικήσει τον 1ο τίτλο του σε Masters και σημαντικότερο της καριέρας του, ενώ συνολικά θα βρεθεί σε έναν τελικό για 10η φορά και θα διεκδικήσει τον 8ο τίτλο του (7-2 σε τελικούς).

Το πρόγραμμα της Κυριακής (02/04):

Stadium:
20:00 Jannik Sinner [10] v. Daniil Medvedev [4] COSMOTE SPORT 6HD

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots