ATP
Τσιτσιπάς: "Σημαντικό να παίρνω τα θετικά από κάθε αγώνα" (vid)

 
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς © Rolex Monte-Carlo Masters
tn team Πέμπτη, 13 Απριλίου 2023 - 17:24

Οι πρώτες δηλώσεις του Στέφανου Τσιτσιπά μετά τη νίκη του επί του Nicolas Jarry στο Monte-Carlo.

"Διαχειρίστηκα πολύ ώριμα κάποιες δύσκολες καταστάσεις, έπαιξα με ακρίβεια και συνολικά ήταν φανταστικά εκεί έξω. Ήταν πρόκληση σήμερα, είναι ένας παίκτης που παίζει πολύ καλά στο χώμα και έχει πολύ καλό σερβίς. Τα πάντα κρίθηκαν σ' αυτές τις μικρές λεπτομέρειες. Είμαι πολύ χαρούμενος που έκλεισα τόσο καλά τον αγώνα και συνεχίζω στο τουρνουά", είπε ο Τσιτσιπάς στις δηλώσεις που έκανε από το court, μετά τη νίκη του με 2-0 σετ επί του Jarry.

Αν και είχε παίξει έναν πολύ σύντομο αγώνα στην πρεμιέρα του με τον Benjamin Bonzi, ο Στεφ έπαιξε και διπλά αυτή την εβδομάδα, που σίγουρα τον βοήθησαν να προσαρμοστεί γρήγορα στο χώμα.

"Κάθε αγώνας μου δίνει την ευκαιρία να γίνομαι καλύτερος, οπότε αυτοί οι αγώνες με βοήθησαν να προσαρμοστώ γρηγορότερα. Ελπίζω να προσθέσω κι άλλα στο παιχνίδι μου, να πάρω αυτά που είχε να μου δώσει ο σημερινός αγώνας. Είναι σημαντικό να παίρνω τα θετικά από κάθε αγώνα που δίνω στο χώμα και να βελτιώνομαι."

Στα προημιτελικά του Monte-Carlo, o Στεφ θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Taylor Fritz και Jiri Lehecka: "Και οι δυο είναι επικίνδυνοι αντίπαλοι, και οι δυο παίζουν καλά. Θα μείνω στο παιχνίδι μου, θα προπονηθώ και θα προσπαθήσω να πάω πιο μακριά."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots