ATP
Medvedev: "O Zverev καλύτερα να κοιταχτεί στον καθρέφτη"

 
Daniil Medvedev
Daniil Medvedev © Corinne Dubreuil/ATP Tour
tn team Παρασκευή, 14 Απριλίου 2023 - 22:48

Βαριές κουβέντες από τον Daniil Medvedev, που κλήθηκε να απαντήσει στα σχόλια του Alexander Zverev και του πρότεινε να κοιταχτεί στον καθρέφτη πριν χαρακτηρίσει κάποιον άλλον παίκτη "άδικο", ενώ είπε ακόμα και ότι ποτέ δεν ήταν φίλοι, παρότι ο Zverev το έχει υποστηρίξει σε αρκετές απονομές που έτυχε να μοιραστούν μαζί.

Στη σημερινή του συνέντευξη Τύπου, μετά την ήττα του από τον Holger Rune, o Daniil Medvedev ρωτήθηκε για το αν άκουσε τα αιχμηρά σχόλια που έκανε για εκείνον ο Alexander Zverev χθες και φυσικά του δόθηκε το βήμα να απαντήσει.

"Δεν θέλω να πω πολλά για αυτό, γιατί ήταν λόγια που είπε στην ένταση της στιγμής, αμέσως μετά τον αγώνα. Αν μιλούσε μια εβδομάδα αργότερα πιθανότατα θα έλεγε διαφορετικά πράγματα. Θα πω μόνο ότι ποτέ δεν ήμασταν φίλοι, μόνο στα juniors κάναμε παρέα, οπότε ήμουν έκπληκτος όταν άκουγα από εκείνον στις απονομές των τουρνουά ότι είναι καλός φίλος με εμένα και τη σύζυγό μου, που δεν ισχύει. Δεν δίνω σημασία στα λόγια του, αλλά τον προειδοποιώ τώρα πως αν συνεχίσει να λέει ότι είμαστε φίλοι, θα τον βρω στα αποδυτήρια και θα του πω ότι δεν είναι έτσι, ακόμα και αν αυτό μας κάνει εχθρούς και δεν μιλάμε καθόλου στο μέλλον", είπε ο 27χρονος Ρώσος, που πρόσθεσε:

"Είμαι καλός φίλος με 90 παίκτες περίπου στο tour, έχω καλές σχέσεις με 50 ακόμα, οπότε νιώθω άσχημα όταν κάτι συμβαίνει στο τερέν. Ξέρω πως κάποιες φορές μπορώ να γίνω άδικος, αλλά χθες... Τον πείραξε που έριξα τη ράβδο του φιλέ; Που πήγα στο μπάνιο; Πήγα για να κατουρήσω, δεν ξέρω τι άλλο θα μπορούσα να κάνω. Μάλιστα, μετά το toilet break έχασα τα 2 επόμενα games.

Ο Sascha ζει στον δικό του κόσμο. Κάθε φορά που χάνει, μπορούμε να βρούμε 25 συνεντεύξεις του που λέει περίεργα πράγματα. Ξέρω πως ήμουν λάθος παλιότερα σε φιλονικίες που είχα με τους Ruud, Schwartzman ή Khachanov και λυπάμαι που τους έκανα να νιώθουν αρνητικά με την παρουσία μου, γιατί είναι πολύ ευγενικά άτομα. Αλλά ο Zverev δεν είναι σαν κι αυτούς. Καλύτερα να κοιταχτεί στον καθρέφτη πριν πει ότι δεν παίζω καθαρά."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots