ATP
Zverev: "Από τους πιο άδικους ο Medvedev, είμαι πολύ απογοητευμένος μαζί του"

 
Alexander Zverev
Alexander Zverev © Corinne Dubreuil/ATP Tour
tn team Παρασκευή, 14 Απριλίου 2023 - 20:12

Καθόλου ευχαριστημένος με τη συμπεριφορά του Daniil Medvedev στη μεταξύ τους αναμέτρηση δεν ήταν ο Alexander Zverev, που τόνισε ότι ο Ρώσος είναι από τους πιο άδικους παίκτες στο tour.

"Είναι ένας από τους πιο άδικους παίκτες στον κόσμο. Είμαι κάποιος που παίρνει πολύ σοβαρά το fairplay και την ευγενή άμιλλα, εκείνος όχι. Παίρνει toiler break ενώ δεν επιτρέπεται πλέον από τον κανονισμό. Υπήρχαν 1.000 σημεία στο ματς που ένιωθε ότι άρχιζα να παίζω καλύτερα από εκείνον και κάθε φορά προσπαθούσε να κάνει κάτι για να το χαλάσει", είπε ο Zverev στη χθεσινή του συνέντευξη Τύπου.

Και συνέχισε: "Είμαι πολύ απογοητευμένος μαζί του, ως αθλητής. Φυσικά δεν ήταν καλό για μένα που παρασύρθηκα από τα παιχνίδια του, είναι κάτι που δεν θα έπρεπε να μου συμβεί και είναι δικό μου λάθος. Αλλά όπως και να 'χει πιστεύω πως το fair play θα έπρεπε να είναι πάντα μέρος του αθλητισμού."

Θυμίζουμε πως ο Medvedev έκανε πολλά mind games στη χθεσινή του αναμέτρηση με τον Zverev, με αποκορύφωμα όταν έριξε την ράβδο που στήριζε το φιλέ, πριν ο Γερμανός σερβίρει για το ματς, στο υπέρ του 6-3, 5-4.

Ο Zverev είχε τη δυνατότητα να κλείσει το ματς στο σερβίς του και στο 3ο σετ, όπου προηγήθηκε επίσης με break στο 5-4, δεν το έκανε όμως και o Medvedev πανηγύρισε μια μεγάλη νίκη στο tie-break του 3ου σετ, έπειτα από 3 ώρες και 5 λεπτά αγώνα.

Σήμερα ήρθε και η απάντηση του Medvedev, που ήταν αρκετά αιχμηρή.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots